Kristi himmelsfärd

Vilken härlig ledig dag vi hade igår! Umgicks med min tvillingsyster @johannawiker och hennes familj hela dagen. Grillade korv, tog en promenad, hängde i solen och myste!

Junie och Valter, små godingarna ❣️ de är allt lite lika de två. När Junie var nyfödd var hon jättelik Johannas äldsta son Vilde, men nu är det Valter hon är lik haha! Men inte så konstigt egentligen då deras föräldrar är tvillingar och varit kopior av varandra sen vi var små! Har jag berättat att vi var så lika att vi en gång var med på reklam för en kopieringsmaskin?? Haha! Minns att reklamplanscherna satt bak på stadsbussarna här i Uppsala.

Gillar

Kommentarer

Våran helg i bilder

Vid sex gjorde Junie morgon igår, vi föräldrar som stannade uppe rätt sent på fredagskvällen. R åkte till jobbet någon timme och vi två andra mös samt hängde i gymmet!

Vid nio kom R hem igen för att hämta upp oss! Vi åkte därefter till konditorit och pt frukost! Efteråt åkte vi hem, tog det lugnt en liten stund och kom överens om vad vi skulle göra med den soliga dagen!

Det blev att vi åkte in till stan! R letade byxor också mötte vi upp Junies farmor och tog en lunch. Framåt sena eftermiddagen åkte vi hem och min tvillingsyster med familj kom förbi för att kolla en burk med färg vi hade kvar som de ville ha och måla om pojkarnas rum med. De blev kvar på lite bus och en kaffe.

När syster med familj åkt hem åkte vi först till Rs jobb och lämnade papper sedan för att handla inför kvällen! När vi kom hem igen satte vi oss på balkongen alla tre! Där ser ni hur fascinerad Junie är över dina händer, haha så gulligt!

Till middag åt vi laxsallad!

Klockan nio var Junie nattad och jag å R myste ner oss i soffan! Jag fick dock söva om henne en gång, vet inte vad det var hon vaknade av - en liten mardröm kanske.

Våran söndag började tidigt idag också. Dock sov hon ända till sju men då hade vi två uppvak inatt... sista veckorna jag ammade hade vi inte ens två uppvak, bara ett. Första uppvaket, vid två, behövde jag bara trösta och ha en hand på hennes mage så somnade hon men det avdra, strax efter tre, fick jag ge henne en flaska också bytte jag blöja. Till slut kom hon till ro och även jag kunde lägga mig igen. Jag kollade i en app jag använder för att registrera hur mycket hon äter varje dag och konstaterade att hon åt rätt lite igår så jag gissar att hon var hungrig. Hoppas hon sover hela denna natt! Så idag har jag varit en trött mamma. Men vi åkte ändå till Barkarby gör att kika in outlet. Vi kom därifrån ”endast” med en tröja från gant till R.

På vägen hem åkte vi till Sigtuna och åt glass!

Ikväll gjorde vi egna fusktacos av torskrygg, quinoa och sallad!

När R jobbade lite (tack och lov kan han jobba hemifrån ibland i dessa perioder han har så mycket att göra!) så KLIPPTE JAG LUGG! Jag gjorde det själv efter lite velande. Det är lite ovant men jag är faktiskt nöjd!

Senare tig vi det lugnt och myste lite! Jag badade även Junie innan vi la henne. Sedan har vi bara myst i soffan och nu gått och lagt oss. Jag är konstigt nog inte så trött dom jag borde vara men ska ändå ta och sova nu. Jag hör på Rs andetag att han redan somnat så ska krypa tätt intill nu. Godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer

Kusinlycka och sugen på förändring


Våran lilla gos i fredags,
innan hon och jag snabbt gjorde iordning oss för att ta bussen och möta upp min tvillingsyster och hennes pojkar! När vi mött upp dem så handlade vi fika, Vilde gick välja så det blev donuts, sen tog vi bussen hem till mig och mumsade medan de två minsta låg ute och sov i sina vagnar! Efter ett par timmar begav vi oss hem till våra föräldrar då vi lite snällt bjöd in oss själva på middag - fisktacos!
Jag är uppväxt med kusiner nära och älskar att min dotter kommer göra detsamma! På min sida har hon ju min systers barn som det bara skiljer drygt fem månader respektive drygt två år på och på Rs sida har hon två storkusiner samt en som är ca sju månader äldre också tvillingpojkar som bara är tre veckor yngre! De alla kommer ha så kul under uppväxten ❤️ Dessutom fick min bästa vän Jennifer också tvillingpojkar här förra veckan! Så himla kul och fantastiskt att få dela detta livet och mammaledigheten med både syster och vän.

Åååh vet nu vad jag funderar på att göra imorgon? Något jag tänkt på länge men ändå inte seriöst men nu idag har jag känt att jag verkligen vill - klippa lugg! Det är ju såååå snyggt på andra och har en vision att det kan bli bra även på mig. Funderar dock på om jag ska klippa själv (🙈) eller fixa hos frisör. Det bästa vore ju såklart hos en frisör men jag vill ju klippa redan imorgonbitti hehe. Jag har klippt min egen lugg förr och med lite hjälp av en guide från pinterest borde jag fixa det. Vi får se hur jag gör! 😊

Gillar

Kommentarer