Ögonblick från de senaste veckorna

En söndag matchade jag och Junie i blått!

V Ä R L D E N S M Y S I G A S T E ❤️

Nu när åkpåsesäsongen är över har vi bäddat med nestet och filtar i vagnen!

Finns det något mer fridfullt än sovande barn? Jag älskar verkligen den här bilden, hon låg så här i vagnen en dag när vi var på stan med min syster och hennes två pojkar!

Det har inte varit jätteofta vi dukat upp middagen sedan Junie kom men en fredag slog vi till!

Morgonkaffe en helgdag ❤️

Mina två kärlekar ❤️ så lycklig över livet med dem!

Tänk att våran lilla bebis redan är två månader ❤️ hela nio veckor imorgon!

Jag, min syster Johanna och våran vän Jennifer har startat en ”frukostklubb”. Vi ska försöka att få till en frukost tillsammans varje vecka! Borta favoritställe har blivit Melrose Café i Uppsala.

I söndags lämnade vi faktiskt Junie hos hennes farmor i ett par timmar och unnade oss en brunch på Pong (sååå gott) och en liten vända på stan! Så mysigt att bara vara vi två och få sakna lillan lite (för oj vad jag han sakna henne!!)

Gillar

Kommentarer

Fredagskvällen


Gårdagens Junie 👆🏼 då kashmirtröjan från hm kräktes ner totalt, efter att hennes mamma trodde hon fortfarande var hungrig efter amning och hon själv glatt svepte en hel flaska, så bytte vi till den stickade tröjan från zara. Och hur fina är inte byxorna? Även de är från zara - som har blivit en stor favorit när det gäller barnkläder!Igår jobbade Robin kväll, något han egentligen inte gör längre men behövde hoppa in då han själv beviljat en semester men glömt fixa ersättare till det passet. Det är inte lin favorit att han jobbar kväll men det går väl an någon gång. Just igår planerade jag dopet, vilket inte blir då vi tänkt oss pga att vi inte vill ha under högmössan och ordinarie gudstjänsten så vi gick ta en lördag istället för söndag och då var det fullbokat hela juni. Så det fick bli i juli, vilket vi inte velat pga att semesterveckorna börjar men tog i början och har kollat med närmsta familjerna och de är inte iväg då - och det är ju egentligen det viktigaste! Så jag har slipat på dopinbjudan och kollat ännu mera inspo på pinterest! I veckan ska jag och kolla lokalen och se om det är någon vi vill ha, också tänkte jag att vi ska åka och kika på kyrkan. Men det är det ju inte bråttom med!
Nu längtar jag tills det är dags att planera Junies dopoutfit - det här med barnkläder har blivit mitt nya intresse, såååå kul och finns så mycket fint!


Gillar

Kommentarer

Hälsning från Smögen


Åh vad bra vi har det här på Smögen! Så bra att jag och R bestämde oss för att stanna en dag till, så vi åker hem imorgon istället för idag.
Vi har njutit av solen och det fina vädret och förför varit ute väldigt mycket. Vi har varit ner på smögenbryggan, shoppat, druckigt vin och fantiserat om sommaren här nere. På mornarna har hi ätit frukost i köket på övervåningen, där jag och tvillingsyster bott med våra familjer, och få sett solen gå upp bakom klipporna. Vi har firat påsken med bubbel och påskmat och på påskafton hade vårat föräldrar fixat påskjakt till oss ”ungdomar” som efter några stopp med ledtrådar ledde oss till ett bokat bord nere på bryggan och där kom det ut en bricka med cava till systrarna och öl till grabbarna! Så himla roligt gjort av våra föräldrar, som så snällt tog alla barnen! På påskaftonskvällen gick vi bort till påskefyren - tydligen en grej här nere! Supermysigt. Sen har det annars varit mycket mysigt häng i huset, både inne och på altanen! Idag ska vi pumpa ut det sista av det fina vädret, ta lite promenader och sedan ladda för några timmar i bil imorgon!

Gillar

Kommentarer