Sunshine on a sunday

Vi är precis hemkomna från Junies farmor där hon och jag har spenderat eftermiddagen tillsammans med henne samt Junies faster och kusin. Vi var en sväng på stan och gjorde dessutom en premiär fika med semla! Så kul också att få se kusinerna busa ihop. Junie har dock verkligen börjat förstå det här att lämna/åka hem "ensam", hon blir väldigt ledsen när vi som nu åkte i från farmor och det skär lite i hjärtat fast jag vet att vi inte kan göra något åt det.


Innan jag och loppan tog bussen till stan så var hela lilla familjen ute och lekte. Solen sken så det var helt underbart ute! En sådan där perfekt söndag ägnad åt att tillbringa tid med familj.


Gillar

Kommentarer

Nystart

Jag är återigen tillbaka, tänker ofta att jag vill göra ett blogginlägg men drar mig för att börja just på grund av ”nu är jag tillbaka inlägget”. Men nu så, tänker dock strunta i ”nu är jag tillbaka inlägget” och bara lägga upp detta inlägg.

Jag har börjat året med att klyschigt falla för “new year new me”, vilket var flera år sedan jag ens gav något litet nyårslöfte. Men det här är lite större och jag har bara börjat,inte riktigt hittat rätt i det HELT än. Det var när jag för en vecka sedan låg hemma med mitt allra första migränanfall som jag ramlade, via instagramstories, in på kontot ohlamoon och efter bara några minuter hade jag beställt min livs första kristall samt en kristallguide och ett “meditation för nybörjare”-program. Så nu har jag sedan några dagar sovit med min ametist, kristallen som sägs vara lugnande och ta bort stress, Och ja jag tror minsann den gett mig lite lugn! Jag ska berätta mer en annan gång.


Gillar

Kommentarer

En fullspäckad helg

Vilken helg vi haft! Robin var iväg på lördagen och min bästis, Junies ens gudmor, kom hit på frukost! Hon ör hemma några dagar från Umeå så det var det vi fick till, så himla mysigt. Och Junie visade stolt upp sitt rum. Senare kom Junies farmor, faster och kusin hit och spenderade hela dagen här! Perfekt, så slapp jag och loppan hänga själva en hel lördag. Jag tror Junie börjar se upp lite till kusinen Isabella som är åtta månader äldre. Klättrade hon upp på en stol var Junie där sen och utforskad, samma sak när hon var och kände på tvn så var Junie där med sina små händer efter. Så kul att se hur de redan som små kan se upp till de lite större.


Och igår klädde vi på oss ordentligt, packade med oss varm dryck och handlade med oss korv och bröd för en dag på sjön - eller på isen! Vi var där nästan hela dagen tillsammans med mina systrar och deras familj och respektive! Det blev en sådan dag jag vet jag alltid kommer minnas för den var bara då mysig och är så glad att vi trots kylan (jag är ju inget stort fan av vinter) höll oss i några timmar! Efter lite strul... eller vad kan ska kalla det, kunde vi börja grilla och det blev ju bara ännu mysigare. Så här var det: Min ena lillasyster skulle nämligen svänga förbi våra föräldrar och låna grillkol men hon kom fram med en påse CEMENT!!!!! Hahaha, bara Amanda som tar såååå fel! Så hon och hennes Jimmy skulle åka och byta, men hittade inte och som tur var så hade en mack grillkol! Så till slut kunde vi grilla som sagt! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ju.
Efteråt åkte vi en sväng till Junies farmor där hon och jag samt min tvillingsyster och hennes yngsts hängde medan R var och köpte ett Xbox (ångrar mig redan... haha nejdå).

Nu ska jag plocka undan lite här hemma för jag och loppan får besök idag! Kompisarna Matilda och Alma kommer så tjejerna får leka! När de var här för ett par veckor sedan var Junies rum fortfarande under renovering men denna gång kan de busa runt där inne!


Sist de var här, söta kompisarna!

Gillar

Kommentarer