Hey venner:)
Jeg er tilbage med et indlæg, og i dette indlæg vil jeg komme med 10 citater, som jeg selv synes er fantastiske!
De 10 citater som jeg har valgt, er personligt nogle af mine yndlings, og jeg synes de er meget inspirerende og fascinerende:)
De handler meget om livet og livets værdier. Livet er ikke altid en dans på roser, men alligevel skal man leve i nuet, og fokusere på fremtiden. De handler også om kærligheden til sig selv, og at sætte pris på tingene i livet, og ikke mindst sig selv.

• "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

• "If today was perfect, there would be no need for tomorrow."

• "Sometimes you have to stop thinking so much and just go where your heart takes you."

• "Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a litte rain."

• "Everyone has a chapter they don't read out loud."

• "When life gives you a hundred reasons to cry, show life a thousand reasons to smile!"

• "Kritiser ikke dig selv for alt det du IKKE er, og IKKE kan. Anerkend i stedet dig selv, for alt det du ER og alt det du KAN."

• "Vi kan alle fejle - men det gør ikke dig til en fejl."

• "Livet handler ikke om at vente på at uvejret har lagt sig. Det handler om at lære at danse i regnen."

• "Livet handler om at leve i nutiden, glæde sig til fremtiden og lære af fortiden."

-
Husk at du er unik!

- Sarah<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!
Dette indlæg kommer til at omhandle konfirmationen, som er mig og alle andre konfirmander i min alder nær.
Jeg glæder mig til at fejre dagen med de personer jeg holder allermest af, og ser meget frem til dagen.
Det er en stor dag, og tror størstedelen af alle konfirmander tænker meget over dagen, og nogle går og planlægger dagen ned til mindste detalje lang tid før. Her er jeg inkluderet, haha:) Vi har fået sendt indbydelserne ud, og jeg har næsten styr på mit outfit til dagen, også har vi ellers næsten styr på resten der også skal planlægges.
Men men men... Selvfølgelig skal man også have styr på sin ønskeliste, for hvem ville ikke glæde sig til gaverne? Få personer eller ingen, vil jeg nærmest tro. Dog vil jeg lige sige jeg selv kun har øsnket mig penge, da jeg synes det er det nemmeste og bedste at ønske sig. Også er jeg også åben overfor overraskelser, da jeg personligt selv elsker overraskelser og ting man bliver glad for, som er uventet. Så derfor vil jeg i dette indlæg også skrive en lille ønskeliste med ting man kunne ønske sig til sin konfirmation, som måske ville være inspirerende, hvis du ikke aner hvad du kunne ønske dig.

*Penge - Penge kan du altid bruge, og du kan købe præcist det du vil have.
*Gavekort - Kan man også altid bruge, hvis du åltså får et gavekort til det sted du ønsker.
* Tøj og sko - Kan man aldrig få nok af!
* Smykker eller et ur
* En ny telefon
* En computer
* Ting til ens fritidsinteresse
* En rejse eller en oplevelse - Super godt alternativ, hvis du er til den slags gaver.
* Overraskelser eller andre ting du vil blive glad for.

Jeg håber dette var en inspiration, og at det var noget i kunne tage til jer, og bruge.
Alt i alt må man huske at være taknemmelig og sætte pris på tingene i livet.

- Sarah

Likes

Comments

Hej igen:)
Jeg ligger lige nu i min seng under min dyne, og drikker varm kakao, hahah. En kedelig mandag aften. Ugen er startet på ny igen, efter en skøn weekend. I weekenden tog min familie og jeg en tur til København for at finde den rette konfirmationskjole, og den er nu i hus.
Ellers har jeg haft en stille og rolig weekend.
Jeg ligger egentlig bare lige nu, og reflekterer over nogle forskellige ting. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, synes jeg der er mange ting at se til, og tænke på lige nu, og derfor ligger jeg tit om aftenen og slapper helt af, og tænker over de forskellige ting i livet. Det er en god måde for mig at slappe af på, især når der er nogle ting, der noglegange går mig på.
Ellers skal jeg jo i skole igen i morgen (surprise), og efter skole skal jeg ud til hesten og ride, sammen med to andre piger fra min klasse.
Så må i have en fortsat god mandag aften, trods der ikke er så meget af den tilbage. Jeg smutter i seng nu, og glæder mig til at vågne op til en dejlig morgen i morgen.
- Husk at være optimistiske og sætte pris på selv de mindste ting i livet.
- Sarah

Likes

Comments

Hey alle. Dette bliver så bloggens andet indlæg. Jeg tænkte jeg endelig måtte tage mig sammen til at skrive nogle flere indlæg. Men nok om det. Jeg har haft en lidt stresset hverdag her på det sidste. Jeg synes der er så mange ting, jeg skal se til lige i øjeblikket. Og så mange ting, der fylder en hel del inde i mit hoved, som jeg tænker super meget på. Der er så mange tanker der fylder meget, og jeg går og spekulere meget over selv de mindste ting, og bliver nogle gange lidt usikker på mig selv.
Jeg tænker især rigtig meget på konfirmationen, som jo også er lige rundt om hjørnet! Der skal jo planlægges en del ting. Her i weekenden skal jeg ud og have fundet kjole og sko til den store dag. Det glæder jeg mig super meget til, også er der jo også så mange andre ting der skal planlægges til den store dag. Jeg tænker jeg måske vil lave et blogindlæg omhandlende konfirmationen, hvor jeg kan komme mine tanker omkring det hele.
Men jeg har som skrevet, haft en lidt stresset hverdag her på det sidste, som nogle gange gør, jeg bare har lyst til at lukke mig helt sammen, indeni mig selv. Når jeg har de dage, hvor jeg ikke kan overskue så meget, elsker jeg bare at ligge i min seng under min varme dyne og se en god film eller høre noget afslappende musik. En anden ting som jeg også elsker, og som gør mig afslappet og glad er, at være ude hos min hest. I dag var jeg bl.a. ude og ride. Det gør mig rigtig glad, og ridningen fylder en del i mit liv.
God aften herfra, husk at elske jer selv for den I er, og lad vær med at måle jer med andre.

- Sarah

Likes

Comments

Velkommen til min blog!

Hejsa, og mange gange velkommen til min blog. Dette er mit første blogindlæg, hvor jeg på dette indlæg, vil skrive lidt om mig selv, så man kan få et indblik i, hvad jeg er for en person.

Jeg er en 13-årig pige, som går i 7. klasse. Jeg bor på Falster, som jeg har gjort hele mit liv. En smule kedeligt en gang i mellem, men det er egentlig et fint nok sted at bo. I min fritid rider jeg, og det elsker jeg. Også tilbringer jeg naturligvis også tid sammen med mine venner og min familie. Jeg elsker mit liv og dem jeg har omkring mig, selvom jeg til tider bliver stresset, og ikke kan overskue noget som helst.

Jeg er en ærlig person, og vil derfor gerne dele mine tanker, meninger og erfaringer her på bloggen. Samt vil jeg også dele mine oplevelser, og noget af min hverdag. Jeg vil opdatere med indlæg jævnligt, og når jeg føler for, at jeg vil dele noget. Jeg glæder mig til at skrive flere indlæg, som jeg håber vil være interreserende at følge med i.Likes

Comments