Jag har inte bloggat på några dagar, för att jag har glömt att göra de. Men nu ska jag skriva lite kort om vad jag har gjort i veckan och vad som händer i helgen.
I veckan har jag ridit, gjort läxor och varit hos mormor. Plus att våran nya hund Happy som vi ska låna kom i veckan. Hon är hur gullig som helst(som ni ser på bilden).
I helgen ska jag vara med på hopptävling och följa med min vän Rasmus till en gymnasiebesök på söndag. Man ska leka lekar och få mat och fika. Det blir nog kul.

Kram Sarah

Likes

Comments

Jag har haft en underbar dag i Liseberg ! Den kunde inte varit bättre. Det var nästan ingen kö vid attraktionerna och det var så fint väder!
Just nu sitter jag påväg hem från Gbg med min syster, hennes vän och en av mina närmaste vänner. När jag kommer hem ska jag äta mat och kanske se på en film.

Kram Sarah

Likes

Comments

Efter den lyckade tjejkvällen igår har jag myst ner mig i sängen med en bok och äter kladdkaka och jordgubbar.
Följ gärna mig på instagram @viktorsssson

Likes

Comments

Likes

Comments

Snart väntas de lång ledighet, när den här skoldagen är slut. Då ska jag träffa en hund som heter Skalman. Vi ska låna honom ett tag. Det ska bli roligt. Senare på kvällen ska jag på tjejkväll hos Katarina, som kommer bli jätte mysigt! Bara se på filmer och äta chips.

Kram Sarah

Likes

Comments