Ego 5# on Make A Gif

make animated gifs like this at MakeAGif

Hallo, kunde inte blogga i går eftersom här var värsta stormen. Strömen gick. Tydligen hette den Simone, massa träd i hela Eslöv var avbrytna, saker hade flugit och tak hade gått av. Riktigt hemskt faktiskt. I stallet var det ett jätte stort träd som hade ramlat över stallvägen, dörren hade blåst av, så morfar får fixa det. ;) sidan där man gör sånna bilder, står under bilden eller så klickar du på bilden. Är det ens 5 bilder, hahaha.

Om jag inte uppgraderar ofta här, kan ni ta och följa mig på Instagramvecka och Twitter. Där jag heter sarahuhtalas på Instagram och sarahuhtala på Twitter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Fått massa pm, sms och mail om varför jag inte bloggat på en hel vecka. Förlåt, jag har inte bara orkat fokusera på bloggen. Men nu är du ju höstlov. Så härligt. Ska rida, ut och springa, åka till Oslo blandannat. Härlig vecka.

Likes

Comments

En vecka kvar till höstlovet och till Norge så klart. Ska ditt med min mamma, mina kusiner, moster och hennes man. Vi ska hälsa på min syster. Hade tänkte kika in på vs-butiken på Kastrup. Hoppas jag hittar något. Även mina vs kommer i veckan. Gör en video på hur dem luktar och sånt då. Ja, denna veckan är det ett prov som ligger på schemat, får även tillbaka no och svenskaproven. Så spänd men ändån orolig. Har nyss släppt i hästarna från regnet. Med gosiga täcken och hö. Nu ska jag hem och mysa med någon film och choklad.

Likes

CommentsTänkte visa min absoluta favorit hårprodukt. Uniq one är en jätte bra all in one treatment. Verkligen.

Uniq One All in One Hair Treatment

En leave-in produkt i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper. Ett unikt koncept inom hårvård som passar alla. UNIQ ONE hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Ditt hår lämnas mjukt, glänsande och härligt doftande.

  • Återuppbygger torrt och skadat hår.
  • Tillför glans och eliminerar frissighet.
  • Skyddar vid värmestyling.
  • Gör håret silkeslent och ger jämnhet.
  • Färgbevarande med UVA/UVB-skydd.
  • Lättare att styla och slätar ut.
  • Gör håret medgörligt.
  • Ger en hållbar frisyr.
  • Förebygger kluvna toppar.
  • Ger mer volym.

Jag köpte min för 150 kr hos min frisör, men finns även att köpa på eleven.se, lyko.se, mm.

Likes

Commentsfredag. Ja, haft en tuff vecka med Que och massa läxor och två prov. Nu blir det en avslappnad helg, med ridning på Tritla. Ganska bra att variera mellan hästarna. Var ju för resten och klippt mig i går. Ni ser ju på bilden ovan. Blev väldigt nöjd och trivs med det. Blir kanske en före-efterbilder i morgon. Här bjuder jag på två låtar som spelats sönder i mina lurar i skolan. Puss.

Pss, glöm inte skönhets/smink frågestunden!Likes

Comments

Här ser ni lite bilder som nyligen har lagt upp på min instagram, heter @ sarahuhtalas där.
Likes

Comments


Äntligen helg! 😘❤️

Jag ville bara önska alla en riktigt bra helg, det förtjänar vi alla tycker jag!


Likes

Comments

Under dagarna som gått har veterinären var här, pluggat och massa mer. Nu ska jag berätta hur det gick med Que. I måndags så kunde han absolut inte gå. Så mamma ringde veterinären och hon kom ungefär efter skolan. Så hon kollade igenom honom och hon gav honom någon bedövningsspruta i benet, för att hjälpa honom att gå. Sen går han på medicin nu i 5 dagar framåt. Han får bara vara ute ungefär halva dagen och äta blötlagd hö. Sen hoppas vi att han blir frisk och att det inte blir problem i framtiden. Hon var inte helt säker att det inte var fång. Men nu ligger vi i alla fall på den säkra sidan. Nu går han ju i allafall lite bättre men inte bra. Men vi får se. Idag har jag precis kommit hem från stallet efter ha ridit Tritla. Vi red i skogen på en riktig mys tur. Men kallt var det. Hade ändån en tjockare jacka, pannband och vantar. Men det går mot kallare tider nu. Jag ska plugga till min två prov i morgon. Vi hörs.

Likes

Comments

Hej, har suttit och klurat hela dagen. Mår sämst över detta. Varje gång vi börjar träna och allt går jätte bra. Så händer det något. Som hela sommaren gick åt med longering och skritt. Nu kan jag inte alls rida. Jag mår så jävla dåligt. Men vi avvaktar till onsdag. Om han inte blir bättre. Så ringer vi veterinär och åker in med honom. Jag vet inte vad det är. Men det känns bara förjävligt.

Min prins ❤️

Likes

Comments

Min lilla bebis får stå inne i boxen idag och vila. Han kan knappt gå utan att han ramlar. Vi avvaktar några dagar och sen åker vi till veterinär. Jag märker att han inte är sig själv. Han har ont det vet jag. Jag känner min häst. Jag vet hur han mår. Han brukar vara glad och sprallig. Det är han inte nu. Jag mår dåligt av detta. Däröver kommer jag inte blogga mer under dagen. Jag vill tänka ut vad det är och prata med min familj. Men nu vet ni hur det ligger till.

Likes

Comments