​Mari og meg <3

Hei. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en helt herlig fisketur med 4H. Ingen fisk, som vanlig, hahahha. Vi hadde det veldig morsomt sammen, spiste pølse med brød, og lekte masse leker. Gjengen der er bare herlig.

Nå skal jeg rydde og gjøre klart til venninna mi, Mari kommer og ligger over ei natt.

Alle må ha en fantastisk dag vidre.

Hva har du gjort idag?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Selv om jeg fortsatt går i slutten av 8. klasse, må jeg si at tankene svirrer rundt i hodet mitt. Hva skal jeg bli? Hvordan linje skal jeg gå på vgs? Slike spørsmål fester seg, men jeg klarer ikke skaffe svar på de. For nei, jeg aner ikke hva jeg skal bli.

Jeg føler selv på det presset, ikke andre sitt press mot meg, men mitt press mot meg selv. Man er redd for at man skal bli en vaskedame som egentlig ikke er fornøyd med jobben. Alle kan jo ikke bli fornøyd med jobben sin, det sier jo seg selv. Det skremmer meg.

Kanskje er det de med best karakterer i 10. som ender opp med den dårligste stillingen, eller rett og slett ikke er fornøyd med jobben sin. Men ikke fordi de ikke har fortjent å være fornøyd, men fordi de ikke aner hva de skal bli.

Første skoledeg, here i go.

Mange tenker sikkert at du kan bare prøve deg frem på en linje. Men, personelig, tenker jeg at jeg ikke vil kaste bort år på en linje som jeg ikke har bruk for. Jeg vil være sikker, noe som jeg ikke har vært på lenge. Heldigvis har jeg 2 år på å bestemme meg, noe som hjelper litt. Men to år, det er ikke så mye, egentlig

Jeg savner den holdningen jeg hadde til hva jeg skulle bli, når jeg var liten. Jeg skulle bli kokk, ferdig med den saken. Men etter hvert ble mine interesser endret. Hva som skjedde vet jeg ikke, men plutselig så vet man ingenting.

-Hva skal du bli da, Sarah?

- Jeg aner ikke.

Er det flere som har kjent/ kjenner på denne følelsen?

Likes

Comments

Jeg ELSKER ferieøya Gran Canaria ! Temperaturen, strendene og maten ! Får frysninger! Har vært på ferie der mange ganger, men blir aldri lei. Skal dit 8. Juli (Bursdagen min), og blir der i en måned! SHIT, Can't Wait !

Jeg er avhengig av telefon, dekning og wifi.

Jeg er syykt rotete... Jeg rydder rommet mitt, en uke senere, kaos! Jeg jobber med saken!

Mitt mest brukte ord i sosiale medier; DØR!

Har ikke fingre nok til å telle hvor mange ganger jeg har prøvd meg på en ny feed på instagram. Liksom, jeg er så motivert for en aktiv og inspirerende profil, men nei, jeg klarer det aldri.

Jeg er alltid fri for strøm på telefonen. Altså, den piper den alltid, gjett hvorfor? FRI FOR STRØM. Liksom, har byttet batteri, men nei, det funket ikke.

Jeg hater fårikål. Eller, kjøttet er godt, men kålen...

Når jeg har neglelakk på meg, tar det bare noen dager så er den slitt. Irriterer meg såå !!

Jeg er ganske irriterende, hahaha.

Min kjærlighet for Cheese doodles er stor!! Kunne spist mange pose om jeg ville!

Likes

Comments

I dag ble jeg utfordret av @mimmilux, til å legge ut 5 posetive egenskaper ved meg. Jeg personelig, synes det er veldig bra med slike utfordringer. Så takk til deg ! Gjerne skjekk ut bloggen hennes, elsker den selv.

1. Jeg er ofte i godt humør. Det er veldig skjeldent at jeg ikke har et lite smil på lur.

2. Jeg klarer å sette meg inn i sitvasjonen til andre. Dette har jeg fått høre av andre også.

3. Jeg er flink til å holde på hemmeligheter. En hemmelighet, er en hemmelighet. Da sier man dem ikke til noen andre.

4. Jeg er ikke så kresen i matveien. Jeg kjenner mange som ikke liker det ene, og det andre. Jeg er ikke sånn. MEN, kålen i fårikål...

5. Jeg er ikke så opptatt av hva andre synes om meg. Folk for synes hva de vill om meg, jeg vil være den jeg virkelig er.

Jeg utfordrer vidre @saraflaaen, @Juliaaleksandra og @wictoriaberg. Lykke til <3

Likes

Comments

Bilde fra min instagram. Fra venstre; Emma, Embla, Mari og meg. Elsker dere da !

Nå har jeg kommet hjem fra en kjempebra gjennomført skitur, med hele skolen.

Dagen startet med bussen opp til en plass vi skulle gå av. Vidre dro vi innover til Røvassbu. Litt glatt var det, spessielt med bakglatte ski, haha. Men, alt i alt, en veldig fin skitur. Når vi kom frem var det stelt i stand forskjellige aktiviteter, som blandt annet; Fotball med ski på beina, som jeg sillte en del. Det var veldig morsomt, spesselt for meg som ikke er noe særlig i vanlig fotball. Etter hvert ble det tent bål, og vi grillet og koset oss.

Jeg er ikke så glad i å stå på ski (Jeg vet, jeg kommer fra nord, men... Nei.) men denne turen skapte skigleden i meg. Alt var liksom helt topp. Været, venner, pølse og kakao... Ubeskrivelig.

Nå må meg raske med meg pikkpakket i en bag for helga, for jeg skal nemmelig på overnatting. WII, gleder meg så.

Hva har du gjort idag?

Likes

Comments

Heeey ! Look what i got today!

It's a windy day, hallelujah.

Jeg bare elsker disse kari traa jakkene. De er veldig tynne, slik at de egner seg godt på våren eller høsten. Jeg personelig, bruker denne til en vær årstid. Nå for tiden brker jeg denne over an annen genser når vi har skigym eller er på skiturer. Siden stoffet er veldig lett føler man seg fri som en fuggel.

Jeg hadde en slik før, men den var ensfarget rosa. Men etter mange års bruk, begynte den bli litt for slitt. Liksom, jeg må si at jeg er forelska i disse. Helt klart verdt pengene!

I tillegg til dette har jeg masse annet fra kari traa, for å si det sånn. Jeg har tights, pannebånd, treningsoverdeler osv. Som dere hører, i'm a fan.

Anbefaler alle dere egentlig alt fra kari traa, men SPESSIELT denne. Du vil ikke angre. Jeg fant desverre ikke igjen akkurat denne fargen, så om dere vil skjekk ut kari traa's utvalg kan dere trykke her eller her.

Nå er det full fres resten av dagen, for å bli ferdig med norskleksa til imorgen!

Har du noe fra kari traa, eller har du lyst på noe der ifra?

Likes

Comments

yey ! I'm totally back.

Nå sittter jeg her, vell hjemme, og back in business. Slutt på uklare bilder, etter min mening dålige innlegg og lite aktivitet. Negativ? Sant nok.

Men nok om det da. Har hatt en helt fantastisk påskeferie, med masse godis, mat og hygge. Den meste av tiden tilbringte vi på hytta til bestemor og bestefar. Siden hytta er 1 time unna midtbyen, dro mamma, pappa og jeg ned til byen å lå der i noen dager. Du vet, ms. shoppaholic her. Tusen takk til bestemor, bestefar og hunden bamse for at vi fikk komme.

Noen telefonbilder som ble tatt på vei inn til Narvik. Jeg blir så fasinert av disse fjellene. Liksom, bare se da!

Når vi snakker om bamse, ja. En fantastisk firebeint skapning, som jeg har blitt så utrolig glad i denne ferien. Han lyser virkelig opp alt, det skal han ha. Han er også en liten ramp da, hahahaha. Blir han for glad, kan det ende med at han tisser på seg, som han gjorde i senga til foreldrene min...ooops...

Resten av dagen skal nytes, med TV, pizza, og chill, haha. Jeg må jo nyte den siste dagen før skolen begynner. Det blir så rart, det å stå opp stuptrøtt klokken 07:00 om morgenene, uten å ha noe valg. Hadde jeg valgt helt selv hadde jeg sovet ut ca. hele dagen.

Håper alle har ahtt en helt fantastisk ferie, og er klare til nye, lange dager.

Hva har du gjort i ferien?

Likes

Comments

Har du noen gang opplevd noen som ser sur, eller lei seg ut. Så spør du hva det er, og du får til svar at det er; ingenting. Jeg opplever ihvertfall dette ganske ofte. Kanskje merker andre det på meg også?

Et enkelt ansiktsuttrykk tolkes jo så veldig lett. Så hvorfor ikke smile mer?

Et smil gjør dagen til noen andre lysere. Et smil får deg selv i bedre humør. Et smil får ansiktet ditt til å stråle som en sol. Smilet ditt lyser opp verdenen, så hvorfor ikke?

Når smilte du sist?

Likes

Comments

Heii alle !! Jeg har i det siste sett at jeg ikke har skrevet så mye om meg selv på bloggen. Jeg har jo faktaene om meg på beskrivelen i bloggen. Men, noen utdypene innlegg om meg, har jeg ikke... Så her kommer det.

Jeg er født i Narvik, men flyttet til den lille bygda Tydal da jeg var to år. Siden jeg har bodd i Tydal siden jeg var to år, skulle man trodd jeg var så godt som 100% trønder. Men nei. Hjemme snakker jeg nordlening, mens på skolen snakker jeg "Tydaling". Jeg vil selv si at jeg ligger mest mot nordlening, med en trøndervri, haha. For meg går det helt fint med to dialekter, enn så lenge. Kanskje jeg går over til nordlening på heltid etter hvert, hvem vet?

Jeg har to storesøsken, som begge har flyttet ut. Så nå er jeg "enebarn" i huset, med bare mor og far. Før begge flyttet så jeg ganske negativt på dette, men jeg endret nok fort mening. Det er sååå godt når det er litt stillt i huset. I tillegg får man jo visse fordeler når man gar fra tre til ett barn i hus... Min far er halvt svensk, derfor er jeg kvart svensk. Jeg har mye familie både i Sverige, og i Narvik. Jeg er stolt av å være fra Narvik, og også av å være kvart svensk.

Mamma.

På fritiden min er jeg masse med venner. Jeg har verdens beste venner, snille, omtenksomme og helt utrolig morsomme. Vi har filmkvelder i helgene, drar opp i slalomtrekket og har det morro. Jeg vil spessielt hedre venninnen min Emma. Hun har en nydelig personelighet, og er en man virkelig kan stole på! Hun fortjener alt. Følg insta'en hennes, med en fantastisk feed heeeer!

Meg å min venninne Emma.

Jeg elsker å fotografere. Helt siden jeg fikk min første telefon, har jeg likt å ta bilder. Når jeg fikk mitt KJÆRE canon kamera ble hobbyen større. Jeg liker best å ta nærbilder av for eksempel blomster. Jeg har også i det siste fått interesse for å ta bilde av dyr. Morsomt å bare sitte å vente på det perfekte øyeblikket.

Mye av fritiden min går på musikken. Eller, egentlig ikke bare fritiden. Jeg hører på musikk på vei til skolen, i timene, og etter skolen. Unormalt? Haha. Men ikke nok med det, jeg synger også på kulturskolen. Det er veldig morsomt å synge, spessielt når man får til en sang man har øvd lenge på. Jeg sliter dessverre med rytmen, noe som jeg føler ødelegger for meg. Men, alle har vell noe de ikke er så flink til.

Håper dere fikk vite litt mer om meg. Jeg har en spørsmålsrunde gående, så det er bare å stille spørsmål, så svarer jeg i et innlegg !

Likes

Comments

Har du noen gang opplevd det å sove deg trøtt? Haha, høres sikkert merkelig ut, men ja, i disse påskedagene har jeg sovet meg trøtt. Jeg har sovet ganske lenge de fleste dagene, men er trøttere enn jeg ofte er utenom ferien.

Når ferien slutter, klager jeg sikkert igjen, men da fordi jeg har fått for lite søvn. Man blir liksom aldri helt fornøyd... Er det flere som føler det slik?


CAN'T WAIT. FØLER VIRKELIG AT MOTIVASJOENEN FOR Å STARTE Å BLOGGE IGJEN ER STOR. FØLES GODT Å HA BESTEMT SEG FOR Å IKKE BLOGGE ABSOLUTT VÆR DAG. GLEDER MEG TIL Å KOMME HJEM TIL PC'EN, RUTEREN OG ROMMET MITT ❤

Likes

Comments