Header

Tiden har gått sedan senast jag var här inne och skrev. En hel del har hänt, just nu pluggar jag till Digital Designer och ägnar extremt mycket tid vid datorn. Mitt senaste tillskott är en Canon eos 5D mark IV så efter en lång väntan fick jag äntligen idag tillfälle att gå loss lite med den. älskar den redan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tory Burch News! den som sa att man inte kan köpa sig lycka har helt fel! just nu går jag i tankarna på om det ska få flytta in ytterligare en liten väska i familjen!? visst är dem magiska!

Likes

Comments

​igår rullade bussen in på gatorna här i NY! Världens mest fantastiska stad! Den ger dig en sån otroligt häftig känsla och intryck du alltid kommer bära med dig! 

Ett tips på fantastiskt hotell, Hayat time squarere! Super bra och läget är kanon! 

Now, Time to do some shopping, se you <3

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag och idag pryds min arm av en waldor klocka! väldigt fin present!! han är bra på presenter min man! 😊 idag kör vi hårt på jobbet bland alla nya varor!

Likes

Comments

Igår strosade vi omkring på mässan bland magiska plagg som gav oss så mycket inspiration! nya märken är på g in och jag kan knappt bärga mig! Så roligt!
idag blir det ytterligare en dag med mina grymma kollegor! lets rock this day ❤

Likes

Comments

man får aldrig glömma att ge dem man älskar lite extra kärlek varje dag! Det är lätt att ta för givet men man vet aldrig när man förlorar det!
massor med kärlek ♥


Likes

Comments

Nya dofter från Savon, och fantastiska godbitar från Malene Birger trillade in idag! så mycket kärlek just nu!


Likes

Comments

Idag är vi i Strömstad och vilar upp oss med spa, fantastisk mat och min fina man som bjudit med mig på detta! En underbar julklapp och välbehövlig avkoppling! så mysigt <3Likes

Comments

Idag har jag haft ett stort shopping sug och plockat ihop en lång önskelista på jobbet! Tory Burch, Ragdoll, coach, you namn it... fantastiska saker!Likes

Comments

Det nya året firar vi in i Polen! Warszawa överraskar och levererar och gårdagen var fantastisk! 😊 dock är kylan här helt fruktansvärd och inte ens en dunjacka står emot Warszawas -16 grader!
nyårslöftena är många så vi får se om jag lyckas hålla det!
hoppas ni haft en fantastisk start på nya året!


Likes

Comments


Better Blogging Nouw