Det är så jävla tragiskt att vårat land, som är världens bästa land skall ha så psykiskt besvärade invånare.
Det leder i sin tur att de blir bittra, smittar av sig och vips är hela Sverige så bittert!
Förutom att vi är bittra här i Sverige, så är vi så fientliga mot allt okänt.
Vi faller i alla möjliga hatfällor, vi går med strömmen när det gäller total utfrysning av en folkgrupp.
Vi hade inte varit så utfrysande om vi inte hade varit så inlåsta.
Våran komfortzon är så smal, vi är så rädda att bli inkräkta på, vi är så introverta!
Det får mig ibland att undra... Om inte vi hade haft sån hög grad av psykisk ohälsa, hade vi inte varit världens bästa land med världens lyckligaste invånare?

Så fort man beklagar sig i Sverige får man höra, tänk på afrika, deras barn svälter. Tänk på mellanöstern där regnar bomber, tänk på stackars Norge som fick falla offer för en psykopat, tänk på de och de.

Men jag kan sätta mitt liv på att de är bra mycket lyckligare än oss. De är sansade i sig själva, de har inte psykisk ohälsa som spökar (i samma mått som vi), även om de har en kamp med att äta sig mätta varje dag. De har somatiska sjukdomar som möter deras öde.
Här har våra 8åriga barn iphone till skolan och en bärbar dator hemma. Men vi är olyckliga.
Varför så jävla olyckliga?

Och hur kan vi utsätta oss för ännu mer psykisk obalans och olycka genom att hata så mycket?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag blir överöst. Jag blir överöst av alla "tecken som skall tolkas", "dolda budskap" och bakåtspelningar på uttalanden.

Har det ett sammanhang? Har hollywood anspelat på denna onaturliga mystik och själva blivit gynnade? Nu googlar folk de mer än någonsin, och om det inte är på internet man kan bli rik idag så vet jag inte var man skall behöva jobba.

All kommunikation, framgång och utveckling sker via internet. Vi är beroende av att vara mobilt och ambulerat anslutna till internet för att vara tillgängliga för sociala medier och mailkonton. När vi är ute är det sista man behöver, facebook. Ett socialt nätverk, och inte heller mailen när du är restaurang. Uppskatta istället att du ser människor för det är inte ofta man gör det längre. Vi reser utomlands för att få uppleva mycket människor, sociala människor, "ta en paus i vårat Internetbaserade liv". 

Vi har röstkassor på Ica, vi kan inte prata med en sjuksköterska när vi ringer den kommunala vården, utan be om att bli uppringd, vi bokar ställen via Internet, så vi inte behöver gå förrän i sista sekund, MAN KAN BE OM ATT GÅ FÖRE I KÖN PÅ LISEBERG PÅ INTERNET!

Det är så himla hämmande för vår sociala förmåga. Att stå i kö, att heja på varandra, att kunna prata med en kassörska på Ica som scannar mina varor, det är en del av vårat sociala liv. 
Shopping ute i affärer minskar alltefter att alla startar webshops. Man går inte runt i affärer längre i samma utsträckning.

Det är så sorgligt.
Är konspirationsteorierna sammanhängande med detta? Våran epok och nya tid som innebär "allt förutom kontakt med verkliga människor". Vi har dagböcker på internet nuförtiden och kan tjäna pengar, ju mer självutlämnande du är. 

Är det någon som känner igen sig i mit tänkande? Är det någon mer än jag som sörjer att se barn lyssna på ljudböcker istället för att se på youtube på sin smartphone?

 

Likes

Comments

Det är så jobbigt när man är ledig en dag, vaknar sent och degar resten av dagen. 

Jag har ägnat min dag åt telefonsamtal, alla klädkedjors webbshopar, tv4play och EFTERMIDDAGSMUSIK

Söker en poncho/tröja som ser ut så här:Tips på var man kan hitta den uppskattas.

 

Skall ha lite hjärngympa med sociologi och sedan blir det nog gymmet! Njut av min eftermiddagsmusik så länge! Likes

Comments

Är det bara jag? Eller är tradera den största blåsningssidan genom tiderna? Borde inte annonsavgiften bero på utropspriset? HUR FAN KAN ett utropspris på 1 kr kosta 15 kr i annons?

BLÅSARE!

Tacka vet jag blocket om man skall sälja något. Men iofs på blocket kan man inte hotas med "negativa omdömen" haha. Bör gå kurs i att sälja på tradera, det är en sak som är säker.


Någon som känner sig manad?
 

Likes

Comments

Vad i helvete skall man ha för telefon? Är den värd att ha? 
Jag vet förvisso att den är bra, känner till alla finesser. Men när det kommer till kritan att bära runt på och använda sig av dagligen. ÄR DEN BRA? :)

Och alla ni som vill köpa den, köp den ingenstans förutom på Phone house. Vi är oberoende, säljer alla operatörer och ger dig något efter dina behov inte efter vår fördel. 

 

Välkommen till din närmsta phonehousebutik. Your phone - your way:)

Likes

Comments

Jag blir tokig!

Jeffrey Campbell (aka designern för byggklossarna till skor) kan vara en av de mest innovativa designersen jag stött på. 
Nu har innovativ inte en positiv betydelse denna gång.
Varför vill man gå runt och se att som att någonting fastnade på dina fötter när du renoverade ett betonghus?
VARFÖR går alla tjejer runt med samma kläder? 

VARFÖR VARFÖR VARFÖR ser er outfit ut som en överaccesoariserad pyjamas med stora klumpiga tegelstenar på fötterna?

Jag blir så jävla ledsen när en sån människa tjänar pengar. Som Jeffrey Campbell. GRATTIS! Du har precis gett möjligheten till hela Sveriges tjejor i åldrarna 12-25 att tappa sinnet helt vad gäller klädseln.
Tacka vet jag eran lilla modeguru Kinza som ser ut att...Nä nu skall vi inte baktala Sveriges bäst betalda bloggerska.

Den dagen tjejer klär sig i det de tycker är snyggt och tidlöst, inte vad en bloggerska klär sig i, den dagen vill jag ut igen. Tills dess vill jag blunda för denna ögonvåldtäkt som tjejer ute på stan ger mig varje gång de "klär upp sig".

 

Likes

Comments

Män med självförtroende kan man kalla de, män utan självrespekt kan man också kalla de, men jag pratar SLISKIGA män.

Män som får en att känna sig obehaglig i deras närhet. När man känner sig våldtagen med bara blicken. Majoriteten av dessa män finns ju på nattstad.

De får en att undra om det inte är OK att ha bild på sig själv? Ett av rikspuckona bevisade att bilden inte ens spelade någon roll utan det är själva sliskeriet de har ett begär av att bedriva. På hans presentation hade han skrivit till alla med kvinnligt kön (även de man fick kolla upp om de verkligen hade det) Hej du ser ut som en blomma, du är så vacker etc etc. 

Skillnaden mellan slisken som bevakar inloggade tjejer uttrycker sig i deras nationalitet.
Svenska killar ber om underkastelse. De vill bli slavar, köpa en webcamsstund för att titta på fötter, sälja pojkvänstjänster. Är det inte deras kapacitet de marknadsför så skriver de ett simpelt Hej, söt, eller något blygsamt framfusigt. 

Invandrarkillar? Jissees! Ni har självförtroende för 10 svenska män! Men ni har ingen självrespekt dock. Hur vågar ni skriva samma sak till 50 tjejer, bli nobbade av 98% men ändå fortsätta eran lilla sliskverksamhet?! 
ÄR ER UPPFOSTRAN BORTKASTAD?! Blir ni besvarade? Och om ni inte blir besvarade, vad har det för mening att riskera utskrattning? Jag är snäll, jag svarar inte. Men det finns de tjejer som behöver hävda sig och kopierar och lägger upp på bloggen, eller ja, vad som helst i princip för att folk skall veta att de blir raggade på. Så snälla:

 

TJÄNSTANNONSER UNDANBEDES (Svenska killar)

SLISKERI UNDANBEDES (Invandrarkillar)

Vänligt men bestämt


(Vore iofs roligt att se er byta approachstil)

Likes

Comments

nu, när jag sedan ett år tillbaka bor i en av det som kan listas över sveriges störstya hålor har jag insett skillnaden mellan småstad- och storstadsbor.
innan jag flyttade bodde jag i gbg, somm jag tyckte var för litet. Jag kände att alla kände alla och var man än körde hammnade man i hisingen. Ack, vad jag ångrar mina ord. Flyttade till skövde där man kan träffa sin professor på willys och chef på hm (har hänt) och antalet pizzerior kan räknas på en hand.
Jag har fan märkt skillnad på människor i småstäder mot oss, storstadsbor. i skövde är de mer hjälpsamma, det ges bättre service och ett gladare bemötande överlag. Här kan man prata med den man hamnar i hissen med och man gömmer sig inte för grannen. Sjukvården är omsorgsfull och omhändertagande (till skillnad från gbgs hemska sjukvård) och här är människorna gulligt ovetandes. Jag jobbar som säljare på phone house och när en kille (som ser mäkta bra ut) är född 83 och kallar mobil för maskin - då! Då vet man att det här bara händer i skövde med omnejd om inte i ett höghusområde i rinkeby. Killen i fråga hade aldrig haft telefon och lika gulligt som det var att jag fick visa honom var man svarar när det "tjuter till" för att det ringer var det förbryllande.
är det här på riktigt?
Länge leve göteborg

Likes

Comments

Det värsta jag vet är när någon diskuterar något som de inte behärskar. Det kan röra sig om sniglar. Om du inte vet vad du pratar om eller behärskar kunskapen fullständigt, SNÄLLA LÅT BLI!

Jag citerar min bror och säger: Hellre håller du käft och låter folk tror att du är dum, än att du pratar och undanröjer alla tvivel.

Jag blir galet bitter på människor som skall med i strömmen, på något sätt haka på tåget och bara agera snillen i lägen där de verkligen inte är det. Kom inte och diskutera någonting om ditt argument fallerar efter en motmening. Har du kunskap, diskutera, annars låt bli!
Människor tar för givet att Wikipedia och Flashback är pålitliga källor. Har ni tappat moralen helt eller? Flashback är ett forum för hormonsstinna tonåringar som vill göra sina röster hörda och Wikipedia är en plattform där vem som helst kan redigera.
Var har källkritiken tagit vägen egentligen?! Har ni missat hela gymnasietiden som det egentligen var ämnat för? Och om ni inte har missat, är ni då bara stenkorkade? HÅLLKÄFTEN!

 

 Har du politiska åsikter, islamofobi, eller allmänt uppseende- och förargelseväckande åsikter, sök till SVT:s debatt. Där kan du bedriva din idioti helt i din ensamhet.
 

Människor pratar på tok för mycket för deras egna bästa, om ni bara visste vilka idioter ni framstår som när ni hakar på alla bloggtrender. När ni hakar på alla människors åsikter om allt. Och när ni låter som Gunbritt från Götene, förtidspensionerad undersköterska på ett demensboende med en ohälsosam livsyn på allt som inte är blågult, fast ni är unga och den ledande generationen. Det är i våra händer allt ligger. Det är vi som sköter samhället.

Och glöm inte samhället existerar bara i sin renhet, vi utformar och präglar samhället och därav FORMAR samhället!

Gör då samhället en behaglig plats med vänskap och kunskap till de kommande generationerna

IDIOTER
 

Likes

Comments

Efter drygt två års paus så är jag tillbaka.
Jag pausade inte från bloggandet, utan bytte ut bloggandet mot FB där jag spammade statusuppdateringar. Mina statusuppdateringar blev ett litet substitut till den avsaknade bloggen.
Jag dumpade Nattstad (förlåt Kenneth) för FB och jag har aldrig ångrat något så bittert. Nu har jag inaktiverat min FB och skall vara utan. Jag går emot den världsliga strömmen om FB.

Varför?! Frågar ni er nu...
FB förstör människors sociala förmåga. Man föredrar att umgås via nätet och kolla till sina vänner via FB istället för IRL.
FB är INTE en oskyldig social medie/community. Det finns ett syfte med FB och alla faller i den fällan.

Man är på semester och spammar bilder, när man kollar på bilderna är det första man tänker på "FB material?".
Man är inne från mobilen för att kolla nyhetsflödet (som troligtvis inte uppdaterats sedan för 5 min sen) och se vad folk har haft för sig de senaste 5 minuterna. Vad har du missat?
Man uppdaterar sina vänner om sina liv via FB, man har ingenting att prata om för att allt har man sett på FB.
FB har ansiktsigenkänning på sina taggfunktioner, FB spårar var du är lokaliserad när du lägger upp en status, FB vet varifrån du har loggat in de senaste gångerna, FB har en sådan makt över människan att den har befogenhet att starta krig.
De senaste uppståndelserna har börjat me evenemang på FB. Demonstrationer som spårar ur, you name it!

Nu är jag tillbaka och det skall bli skönt att vara på en community som verkligen ämnar till att vara en community. Inte någon databas med info över hela världens befolkning.


 

Likes

Comments