Header

Kan inte påstå att jag flög upp ur sängen när klockan ringde 05.40 idag.. Men det var helt klart värt det! Fick en otroligt fin skidtur i soluppgången. Så där gled jag runt och njöt samtidigt som jag lyssnade på den spännande medaljkampen för Kalla på OS. Efter träningen svängde jag förbi stan en kortis, så där gick jag runt på helspänn och lyssnade på damernas skidskytte. Säger bara vilken dag!! Jag fick ett otroligt fint skidpass och Sverige har tagit 2 OS medaljer!

Nu ska jag kolla herrarnas skidskytte på tv:n  och JSM sprinten på datorn, mycket att se på idag 😅 Sen väntas en promenad med Joe innan jag måste åka o hämta mamma på jobbet och ikväll väntas klubbträning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Istället för att själv ta på mig nummerlappen och ställa mig på startlinjen fick jag sitta hemma och heja på kompisarna via datorn. Mitt sista JSM och jag är sjuk, mardrömmen! Men det positiva är att jag är på bättringsvägen och det återstår en tävling på lördag. Efter att jag sett tjejernas masstart på dator och prisutdelningen från OS på tv:n trotsade jag förkylningen och gav mig iväg ut och sprang en kortis. Kändes långt ifrån bra men hoppas och vill verkligen tro att jag kommer känna mig piggare så jag får ta på mig nummerlappen på lördag!


Imorgon blir en tidig morgon då jag först ska skjutsa mamma till jobbet vid halv 7 och sedan åka vidare för att skidor. Imorgon kväll väntas sedan träning med klubben, det var verkligen inte igår som jag varken tränade med klubben eller åkte skidor på hemmaplan! Längtar!

Likes

Comments

Alltså vilken vecka! Bulgarien har verkligen bjudit på minnen som kommer vara länge! Även om inte resultaten var på topp för min del så är jag så otroligt glad att jag fick uppleva Bulgarien och ett sista JVM. Att dessutom få göra det med dessa härliga människor, kunde blivit bättre!

Vi hade först 2 dagar på oss att lära känna stället och bara vara, vilket var riktigt skönt eftersom allt var väldigt speciellt. Första tävlingen för oss var sprint på söndagen, inget roligt lopp för min del. Det var lite snö, dåligt stavfäste och en hel del halvt livsfarliga utförsbackar.. Sen blev det måndag och medeldistans, det blev ett enda kaos för mig! Ville nog för mycket och stressade från start vilket resulterade i extremt stora misstag.. Efter 2 dåliga dagar väntades en välbehövlig vilodag, det var nog bästa dagen på hela veckan! Strålande sol och vi bara gled runt på skaren och njöt, lycka för själen!

Sen blev det onsdag och långdistans, sista individuella distansen. Hade dock börjat bli hostig och snorig men tänkte inte så mycket utan bara körde. Har nog aldrig varit så trött som jag var när jag åkte då, var till och med nära på o börja grina när jag åkte för jag var så trött. Riktigt tråkigt då jag känt mig pigg de första 2 dagarna. Den 16e platsen blev ändå mitt bästa resultat, inget att jubla över men men. Torsdag och sista tävlingen, åkte första sträckan i andra laget. Det var nog för mig den tråkigaste tävlingen, det var inte speciellt svårt egentligen och ganska mycket skidåkning så borde ha passat mig ganska bra. Men precis som på onsdagen så var jag tom på energi så gick extremt långsamt.

Även om inte jag lyckades presterade som jag ville så hade jag grymma lagkompisar som lyckades riktigt bra. Killarna lyckades ta en medalj på varje distans, hur grymma!? Det som är så härligt när man åker iväg som ett lag, när det går dåligt för en själv kan man istället glädjas åt andra. Sammanfattningsvis så blev det inget framgångsrikt JVM för mig men ett minne för livet! Kommer tänka tillbaka på denna vecka med med ett stort leende och minnas hur otroligt roligt jag hade!

Alltså detta gäng!

Likes

Comments

2 dagar är avklarade och imorgon blir vår första tävling. Måste säga att det är väldigt speciellt här! Husen ser halvt fallfärdiga ut och det ligger skräp i princip överallt. Maten är inte alls som hemma men det börjar man ändå vänja sig vid.

Här nere där vi bor har vädret ändå vart helt ok, dock är det va 10°C varmt här, men upp där tävlingen är (på 1700 meters höjd) har värdet inte vart alls roligt. Det regnar o blåser och är någon plusgrad varmt. Spåren är mjuka och svår åkta och på vissa stället är snön helt borta. Men trots ganska dåliga förhållanden ska det bli riktigt kul o tävla imorn!

Likes

Comments

Vi är nu framme i Bulgarien, dock har vi ytterligare knappt 2h kvar innan vi är framme på Hotellet. Resan har gått bra, men ska bli riktigt skönt att komma fram efter att ha rest en hel dag.

Första tävlingen är på söndag så vi har 2 dagar på oss att lära känna stället, vilket är skönt eftersom det troligtvis kommer vara mycket som är annorlunda. Men mer om det sen.

Likes

Comments

Instagram@sarahhpersson