Forleden (læs: desværre alt for længe siden) var jeg på besøg hos min allerskønneste veninde og hendes noget nær uimodståelige lille arving (som altså lige skal stoppe med at vokse, tror der må være en eller anden tidsforskel mellem København og Vestjylland, så stor bliver han, haha!).     Jeg har en enorm respekt for min veninde der, udover at rocke rollen som mor for vildt, er begyndt at spise udelukkende vegansk. Jeg synes det er mega sejt og helt vildt spændende! Hun har også præsenteret mig for en masse vegansk mad og vakt min interesse, selvom jeg tidligere har svoret, at jeg ikke kan (eller vil) leve uden at spise kød. Indtil videre er mine fordomme og forudindtaget holdninger komplet skudt i sænk. Hands down - er virkeligt postitvt overrasket!

Advarsel!! Stært vandedannende! 

Det skal du bruge

Snickers-is

 • 2 modne bananer
 • Ca 1 spsk peanutbutter
 • 1-2 spsk usødet kakaopulver, alt efter hvor kraftig chokoladesmag du ønsker :)
 • Evt lidt mælk, hvis bananerne er meget frosne

Topping

 • Ahornsirup
 • Peanutbutter
 • Mandler
 • Hvad end du har lyst til eller godt kan lide

Sådan gør du

Snickers-is

 • Put alle ingredienser i en foodprocessor eller en kraftigt blender, der kan blende is
 • Blend til en ensartet is og voila!

Topping

 • Hæld sirup og peanutbutter i en skål
 • Varmes i mikroovnen, til det kan blandes til en jævn sovs (behøver ikke meget varme)
 • Hak mandler groft
 • Put nu hele herligheden på isen og nyd det i fulde drag!
Jeg takker i hvert fald min veninde til skyerne for at have introduceret den her is for mig, - jeg er kæmpefan!!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

[caption id="attachment_455" align="alignnone" width="960"]Nogle af de smukke mænd i mit liv Nogle af de smukke mænd i mit liv[/caption] Hello Lovelies! Så fik vi taget hul på august måned, og hvilken måned det bliver! Der er ikke længe til, at jeg starter på CBS og skal tilbage på skolebænken igen - og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med mit drømmestudie! Men inden det hele løber af stablen her slut august, har jeg dog lige et par ting eller 10 jeg gerne vil nå ;). Både nogle praktiske gøremål der skal styr på, men også nogle hyggelige arrangementer, så jeg kan slutte min ferie af med manér - og være klar til to år på kandidaten ;). 13718615_10208500503142166_4478456398922082657_n

10 ting jeg virkeligt gerne vil nå i denne måned (Og ja, noget af det SKAL jeg altså nå!)

 1. Spise på Nicecream - tjek lige deres instagram @nicecreamcopenhagen, jeg er virkeligt nødt til at få smagt en is dernede fra, mens man stadig kan kalde årstiden for sommer ;)
 2. Tage min kære, italienske lædertaske en tur til skrædderen. Skulderremmen røg sig en tur, da vi skulle flyve hjem fra Italien. Ja, tasken var nok lidt overfyldt, men det kan vel ikke være anderledes, når der nu skal være plads til det hele! Så nu må den en altså tur til doktormanden, så min tro tjener kan stå mig bi - og transporterer diverse bøger, computer og iPad til og fra uni - med stil ;).
 3. Få klippet mine spidser (JA! Det kan godt være et længere projekt! :D)
 4. Organisere billeder og dokumenter på min computer, så den kan blive klar, parat til studiestart (see what I just did there? ;). Lige nu er alt på min computer ét stort kaos, så hvis jeg skal have en jordisk chance for at kunne finde rundt på den, må jeg vist hellere få organiseret mig lidt, haha!
 5. Ramme fitnesscentret minimum tre gange i ugen - er virkeligt faldet af på den her over sommeren! Udover min 30 Days Challenge, vil jeg rigtig gerne til at køre et 3-split-program, og det skal jeg selvfølgelig nok skrive et indlæg om her på bloggen
 6. Jeg SKAL altså have ryddet op i mine køkkenskabe og -skuffer!
 7. Jeg vil virkeligt gerne i Frederiksberg Have og høre Stella Polaris,
 8. Mit øjet har skuet, at der er VM i Risotto (!!!) ved Torvehallerne, og dét bliver jeg altså nødt til at være en del af! N og jeg har utallige gange talt om, at vi godt kunne tænke os at smage en rigtig, veltillavet risotto. Det her må være stedet where the magic happens ;)
 9. Spa-dag, til ære for mig! Jeg vil have en hel dag for mig selv, hvor jeg rigtig kan gå all in på selvforkælelse! Det inkluderer et laaaaangt varmt bad med en lækker bodyscrub og en god hårkur, mani- pedicure og ansigtsmaske. Jeg glæder mig til at dele det med jer, når dagen kommer ;)
 10. Jeg er sikker på, at Copenhagen Cooking & Food Festival '16 er et besøg værd! Der er så mange fede ting på programmet - Jeg har selv forelsket mig lidt i denne og denne, og håber for sindsygt, at jeg kan få lagt et smut forbi.
Jeg ser helt vildt frem til hele måneden - og jeg håber I får en helt ekstraordinær, lækker august! Hvad har I af spændende planer for denne måned? :). img_0534.jpg  

Likes

Comments

5796cbc97f3b0142863f8ca93e6209ad Hello Lovelies! Og glædelig 1. August! Jeg vil prøve noget nyt op bloggen, så jeg håber virkeligt I vil tage godt imod det, og deltage sammen med mig! ;)

Nytnytnyt!

Det er en 30 dages udfordring, som jeg vil lave hver måned (ja, nu må vi se om jeg fortryder ;)) - denne gang i fitness' tegn. Jeg er lidt i tvivl om, om det bliver en fitnessudfordring hver måned, eller om jeg spicer det lidt op, men det må vi tage som tiden kommer, haha! Jeg har prøvet et par af de her udfordringer tidligere, og synes faktisk det er ret sjovt?! Men okay, jeg må nok også tilstå, at jeg virkeligt er et konkurrence-menneske! Ikke at alt skal være en konkurrence, og jeg tror egentligt også, man kan kalde det viljestyrke; når jeg først sætter mig noget for, så skal det altså gøre, og det skal gøres 100 procent! Min plan er, at jeg laver et indlæg igen når jeg er halvvejs med udfordringen. Så kan jeg give jer en update (på hvor øm min fine lille popo er blevet), og jeg vil også meget gerne høre, hvis I selv har taget udfordringen op - og hvordan det er gået for jer :)

Likes

Comments

Såååeeeeh.... Vores åh, så fantastiske combo"ovn" har lige valgt, at dét der med varme, det dropper vi da bare! Vores had/kærlighedsforhold fortsætter.... Ligenu mest had, for at være ærlig. Det tog 45 minutter at genvarme en lasagne. JA du læste rigtigt! Genvarme! Og den var ikke engang frossen?! Ej, come on, hvad er det for nogle ringe arbejdsvilkår?! Og lasagnen var så ikke engang helt varm bagefter.... What a dinner, haha! Det betyder altså, at nu sidder N og jeg og har egentligt allerede cravings, og vi har noget nær intet i lejligheden :b. MEN! Her kommer redningen! Mandler! <3. Jeg lavede selvfølgelig lige en omgang ristede, saltede mandler - nemt, hurtigt og sundt! Haps.

Det skal du bruge

 • 200 gram mandler
 • 1 dl vand
 • 1 spsk salt
 • 0.5 spsk paprika

Sådan gør du

Varm en pande op og tilsæt mandler, vand, salt og paprika. Lad blandingen koge ved høj varme så vandet fordamper - og husk at vende mandlerne jævnligt, så det ikke brænder på ;). Når al vandet er fordampet, fordeles mandlerne på et stykke bagepapir til de er kolde. Værsgo'!

Likes

Comments

kosttilskud1 Hello Lovelies! Jeg må nok krybe til korset og indrømme, at jeg er dødhamrende misundelig på noget nær alles (?!) hår... Virkeligt! Mit eget hår har aldrig kunnet vokse mere end til lige over skuldrene, og det er altså ikke særligt fedt, når jeg aaaaltid har haft en drøm om (og forestilling om), at piger jo selvfølgelig har langt, sundt hår - selvfølgelig! Bortset fra dem (os) der så ikke har....... Lucky me! Wah.

Men hvorfor var mit hår SÅ elendigt?!

Tidligere glattede jeg mit hår meget - som i - rigtigrigtigrigtig meget! Det har med garanti været den dårligste beslutning i mine unge teenageår i forhold til mit hår, men altså.. Vi har vel alle været der?!! Haha! Udover at jeg straffede mit hår med glattejernets varme dagligt - minimum! var jeg også en af dem, der farvede mit hår uendeligt meget. Mørkt, lyst, rødt - you name it - I've done it! Og nej, mange gange var det ikke den sunde måde det blev gjort på..... Du ved, tage til frisøren... Have noget tålmodighed når jeg skulle gå fra mørk til lys - og omvendt.. Det var altså ikke lige min spidskompetance... Anyways! For lidt over et år siden, besluttede jeg mig for, at nu skulle det være slut med at udsætte mit hår for så meget skade. Jaja, det er her jeg vender en ny side, tro det eller ej!

Hvad har jeg gjort

 • Jeg droppede at gå med mine clip-in extensions - som jeg ellers altid har sværget højt og helligt til! (Ja, det var en følelsesmæssig rutchetur! ;))
 • Jeg stoppede med at glatte mit hår
 • Jeg droppede helfarvningerne og er ved at gro mit eget hår ud (jeg får dog lyse stribe i, i ny og næ)
 • Jeg sætter ikke mit hår så meget op mere - i hvert fald ikke når jeg bare er herhjemme ;)
 • Jeg startede med at spise kosttilskudstabletter
 

Mine kosttilskud

  Kosttilskud Affiliate: Solaray Mega B-Stress: her /Imedeen Hair & Nails: her /Bulk Powders Super Strenght Omega 3: her /Silica Plus: her

Men hjælper det overhovedet?!

Det hurtige svar her er: JA! Det gør det uden tvivl. Jeg kan tydeligt mærke forskel på mit hår. Det føles meget sundere - virkeligt! Det ser stærkere og tykkere ud - hvilket jo er dejligt, når man - som jeg - har hår der er så tyndt, at kun Blax elastikker kan holde på håret :D (pssst. der er tilbud på elastikkerne på Nicehair ligenu!). Kosttilskuddene gør også, at jeg stort set ikke fælder mere, hvilket virkeligt har været et irritationspunkt for mig tidligere (læs: jeg så for mig, at mit førnævnte tynde(!!) hår ville falde helt af, og jeg vil altså hellere have tyndt og træls hår end at være skaldet :D). Så behøver man heller ikke støvsuge så ofte ;) Win-win! Kan i hvert fald sige, at jeg kan anbefale disse kosttilskud. Især Imedeen Hair & Nails, de er godt nok lidt dyre, men hold nu fast en virkning. Der er til 3 måneder i en pakke, og det gør altså en forskel så det er pengene værd, hvis du spørger mig! Nå, men jeg vil tage et smut i fitness og løfte nogle tunge vægte med N inden længe - det her vejr byder vist ikke rigtig på udendørshygge.... 2016-07-30 18.25.54

Likes

Comments

Hello lovelies! Jeg lavede disse mega lækre proteinpandekager i morges, og de var et hit. De var tilmed super nemme at lave (win!), så I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften ;)

Det skal du bruge

 • 60 gram proteinpulver (jeg brugte denne)
 • 60 gram havregryn (både grovvalsede og finvalsede kan bruges)
 • 2 æg
 • 2 dl mælk
 • 1 spsk hvedemel
 • 1 spsk vaniljesukker
 • 1 banan
Alle de afmålte ingredienser puttes i en blender, blend det hele til en jævn, ensartet masse og steg pandekagerne på en pande - og voila! Simple as that! Selv tak! ;)

Topping

Det er kun fantastisk der sætter grænser, når det kommer til topping! Jeg har brugt ahornsirup, banan og hakkede mandler på de her, og det var super lækkert! Du kan også sagtens bruge alverdens forskellige bær, æbler med kanel, skyr, kakaonibs, kompot - you name it! 2016-07-30 18.25.54

Likes

Comments

Hello lovelies!!
Hvis I læste med den anden dag, husker I nok, at jeg lovede at smide opskriften til brownies op - og beklager virkeligt meget forsinkelsen, men har haft en del om ørerne de sidste par dage - ups :b. Jeg elsker virkeligt brownies og chokolade(kage), og har aldrig prøvet en opskrift, der er så god som denne! Virkeligt - I'm addicted! Og den er SÅ nem! fudge-brownies-22729_l Da jeg ikke har den store ovn at gøre godt med (læs: har en af de der såkaldte combi-'ovne'...) kan det godt være liiiiiiidt besværligt at bage, og det irriterer mig til tider enormt meget, jeg elsker at bage! Vil allerhelst kun spise hjemmelavet brød osv, men det bliver sat lidt på prøve indimellem ;). Anyways, har jeg gennem længere tid (og mange (delvise mislykkedes) forsøg!!) eksperimenteret med at bage brownie - det er altså et must at kunne bage!! Og tror faktisk, at jeg endelig har fundet en vinder! Det skal lige siges, at jeg bagte kagen i en almindelig tærteform (27 cm i diameter), da det er den eneste form (til kage) der passer til mit projekt af en ovn :b.

Du skal bruge

 • 4 æg (jeg brugte str.  m/l)
 • 1 kop sukker
 • 1 kop rørsukker
 • 2,5 dl smeltet smør
 • 1,5 kop usødet kakaopulver
 • 2 tsk vaniljepulver (kan udelades)
 • 0,5 kop hvedemel
 • Lidt salt
Pisk æggene med en mikser til de er luftige og lysegule. Derefter tilføjer du al sukkeret, rører rundt og tilsætter så resten af ingredienserne og VOILÁ! Så skal dejen bare i formen! Bag den ved 150 grader i ca. 45 minutter. Grundet min ovn (eller mangel på samme) fik min kage 1 time og 15 minutter, men 45 minutter burde gøre tricket. Tjek eventuelt kagen med en strikkepind - hvis du kan stikke strikkepinden i kagen, uden dejen hænger ved, er kagen færdig :). Lad kagen køle HELT af inden du skærer i den (ja, I know, det er mega svært, men prøv ;))   2016-07-30 18.25.54

Likes

Comments

2016-07-25 12.54.56 I går havde jeg hele dagen alene, da N kæmper med sin kandidatafhandling, så jeg endte med at tage mig selv med på date (jaja, det lyder ensomt og kedeligt, og sikkert også halvskørt) og det var mega hyggeligt! Jeg gik en længere tur rundt ved Kongens Nytorv, Nyhavn og over den, for tiden, meget famøse inderhavnsbro, haha! Den var SÅ fin! Men ryster alligevel lidt på hovedet over det hele med den skide bro :b. Inderhavnsbroen Anyways! I skal da ikke snydes for et billede af broen! Har I måske nogensinde set mage til flot bro???! Jeg spørger bare... Haha!! Nå men den er nu meget fin, og den gør jo sit job - jeg kunne i hvert fald sagtens krydse over vandet ;) 2016-07-25 12.54.362016-07-25 12.54.322016-07-25 13.51.112016-07-25 13.51.08 Overgade Oven Vandet er altså virkeligt bare ef mine nye yndlingsteder i København!! Det er helt vildt hyggeligt at gå en tur langs gaden, føler nærmest jeg er sydpå, hehe! Måske det også bare er mit vestjyske sind - det minder mig lidt om hjem - virkeligt idyllisk midt i byen, jeg er kæmpefan altså! Anyways! Vejret i går var jo gennemsyret fantastisk, og jeg var kommet afsted uden noget koldt at drikke (well done, Sarah!!) Men heldigvis blev jeg lige reddet af SAMSmorgenboost - en foodtruck der blandt andet laver viiiiiiiiiiiiiirkeligt gode smoothies! I shit you not, jeg fik en Mango Madness, og var i himlen al den tid, det tog mig at slubre den i mig (læs: det tog ikke særlig lang tid, desværre! Den var alt for god) 2016-07-25 13.50.59-2Her kan I ihvertfald se ét styks virkeligt glad pige, men en mega lækker smoothie! Alt i alt, en mega lækker dag! Det var vildt dejligt bare at tuller lidt rundt i de københavnske gader med mig selv og noget god musik - total terapeutisk! Så afsted med dig! Aldrig undervurdér kvalitetstid med den vigtigste person i dit liv - dig selv ;)   2016-07-30 18.25.54

Likes

Comments

Jeg har virkeligt haft en alletiders dag i dag! Startede dagen i fitness, og jeg synes egentligt det virkede som en fantastisk idé, men hold nu fast, det var varmt! Haha. Efter tre øvelser lignede jeg én der lige havde været i bad, virkeligt charmerende! ;). Men hey! Afsted var jeg!                                                                        { God frokost med god udsigt } ... Og var nok også lidt tvunget til at være lidt aktiv, velvidende at jeg skulle spise en mega lækker brownie - alle ved jo, at der hører noget lækkert til, når de danske herrer skal spille håndbold!! Til frokost (læs: eftermiddag) (læslæs: tidlig aftensmad) valgte N og jeg at gøre brug af vores smartbox, og spiste på Café Stella - og det var meeeeeeega godt! Jeg fik deres mexicanske burger som altid er en sikker vinder, den kan klart anbefales! 2016-07-30 18.25.54 P.s. I forhold til den dér håndboldkamp?! Oh my God jeg synes det var noget mega l*rt! Æv bæv!! Godt der var brownie ;) Hæhæ. /Sarah Pernille P.p.s. Smider lige opskriften på brownien op på bloggen i morgen - you don't wanna miss it ;)

Likes

Comments