Hej Hej! i dag var det skolan igen då usch asså gud vill verkligen inte det! vill bara att sommarlovet ska börja om på nytt en gång till! Men aja bara att bita ihop liksom och ta skolan mer på allvar för ska allt komma ut med bra betyg när jag går ut nian.eftersom det var första dagen i dag så gick det ändå rätt snabbt! jag hängde med maja hem en sväng efter skolan! vi umgås inte alls lika mycket med varann det är lite synd men blir liksom bara så men vi är ju fortfarande väldigt bra kompisar! jag kom hem rätt nyss för maja skulle på träning. snackade en stund med johan och sedan en snabbis med max! ååh asså jag saknar verkligen max super duper mycket nu så känner ba att jag får panik om jag inte får träffa han snart men typ två, tre dagar ska man väl stå ut. 

Likes

Comments

hej hej! nu blir det ett sista inlägg för i dag! kom hem för en liten stund sedan har varit i några timmar och provat byxor men hittade inget direkt som var sådär väldigt men får dra till stan en anna dag och kolla mera. fick iaf med mig ett par militär byxor typ som var också i dr denim. kommer nog bilder på dom i morgon! I morgon börjar skolan igen då efter ett underbart sommarlov! ååh usch asså jag vill verkligen inte att skolan ska börja men aja. så ska iaf gå och lägga mig i tid! är också väldigt trött! ska ba lägga mig och snacka lite med max när han kommit hem sedan! men ni får sova så gott!

kram /SaraLikes

Comments

Hej hej!  I dag är det sista dagen på sommarlovet! Och jag har inte bloggat något förrän typ något dom första dagarna när lovet började men tänkte iaf börja med att lägga in ett litet inlägg iaf en gång om dagen. Just nu ligger jag i sängen och klockan är typ tio så tänker inte gå upp riktigt än! Asså känns ju jobbigt att skolan ska börja mest för att kommer inte kunna träffa Max lika många gånger i veckan!  Känns som jag måste ta skolan lite mer nu i nian än vad jag gjort innan! så det ska jag allt med! har än ingen anning vad jag ska välja för gymnasieval! Det känns ju sådär men får la fundera lite extra på det så kommer jag säkert på något! Men tänker iaf inte bo kvar här! Vill flytta typ till Göteborg så att jag bor närmare Max! Men är ju ett helt år kvar så man vet ju inte, Jag har iaf ändrat mig sjukt mycket på dom här veckorna elr ska jag skriva månaderna när jag inte bloggat. Jag försöker iaf att tänka att jag ska tro mer på mig själv även iaf jag har värdens dåligaste  självförtroende men tänker från och med nu att inte bry mig ett skit i vad andra tänker och tycker. Så om jag tycker något är bra elr snyggt elr så tycker jag det även fast andra kanske tycker något helt annat. Deras åsikter! Ja dom fastnar inte i mina! Nu känns det lite allarvarligt här! Så slut med att va det iaf på morgonen! Är väldigt trött! Bloggar mera senare under dagen! Hörs sen! Puss / Sara
 

Likes

Comments