Gårdagen existerar som en myt. Morgondagen existerar som en teori. Den enda verkliga stunden är just nu.Hugs /Sara


 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Människor glömmer vad du säger, men de kommer ihåg hur du fick dem att känna sigUtseende och hälsa

Vad har du för klädstil? Är du en modeintresserad person? Ja jag älskar mode lägger tyvärr inte  alltid så mycket tid på det men har ingen speciell stil elr jag gillar att blanda stilar, det kanske ni sätt att lägger oftast ut bilder så har jag olika kan skriva lite mera om min stil och mode tips som jag tycker är bra i ett annat inlägg.

Vad gör du för att hålla dig i form och vara hälsosam? Äter bra mat , går ut och springer elr går, gymmar, annan träning  
Vilka egenskaper får du oftast komplimanger för? mina ögon 
Vad tittar du först på hos en kille/tjej? ögonen!
Tycker du träning är viktigt? jaa
Skulle du säga att utseendet är viktigt? jo det tycker jag elr till en viss del

 Underhållningasså 

Om du hade möjlighet att träffa vilken historisk person som helst, vem skulle det vara? ingen aning
Vilken är den bästa drömmen du någonsin haft? Att vara lycklig
Vad skrattade du åt senast? haha Maja
Spelar du något instrument? nej men har spelat piano
Vilken musik gillar du? Har du någon favoritlåt eller favoritartistjag gillar all möjlig musik har massor av favoritlåtar men ingen favoritartist
Lyssnar du mest på radio eller musik du själv väljer? musik jag själv väljer
Om du var tvungen att välja en bil som speglar vem du är, vilken skulle du välja? haha självklart en bubbla nej men vet inte riktigt!
Vilken talang skulle du ha velat födas med? inte riktigt en talang men jag hade velat ha fotografiskt minne
Hur länge har du varit vaken i sträck? något dygn typ bara                                                       Om du kunde byta namn för en dag, vad skulle du byta till? jenny kanske tycker det är rätt fint! men tycker inte om mitt namn nu elr tänker inte på det aknske så himla mycket men är lite jobbigt att heta sara för nästan alla heter det!                              Om någon (eller du själv) skrev en bok om ditt liv, vad skulle den heta? skratta,le och va glad! hah nej men vet inte riktigt.                                                                                                 

Om du kunde vakna imorgon med vilken magisk förmåga som helst, vad skulle det vara? Att jag kunde läsa andras tankar men bara när jag själv vill göra det.
Om någon berättade för dig att du bara hade 9 minuter kvar att leva, vad skulle du göra under de nio minuter ? umgåts med dom som betyder mest för mig.
Om du var tvungen att välja en välgörenhetsorganisation att ge pengar till, vilken skulle du välja? fattiga barn i till exempel afrika


Vilket är det dummaste inköp du någonsin gjort? kommer inte på något, brukar tänka innan jag köper något så aah haha
När du var liten, samlade du på någonting (frimärken, serietidningar, snäckor, etc.)? jag samlade typ på alla leksaker som fanns, bokmärken, stenar, snäckor, pokemon, petshop, gosse djur och massor av annat så onödigt..
Vilket TV-program skulle du vilja vara med i om du fick välja helt fritt? Varför? haha kanske så ska det låta , för verkar ju kul.. 

 Familj och vänner

Vad tycker du är viktigast? Vänner eller familj? lika viktiga båda två
Hur ser den perfekta familjen ut enligt dig? man kan prata med föräldrarna om typ allt, bråkar nästan aldrig, skrattar mycket, äter middag tillsammans, pratar mycket om allmäna saker och mycket annat med!
Har du några smeknamn? Hur fick du dem? nej det har jag inte har typ aldrig haft det! sara är ju redan kort också så aah
Hur ofta umgås du med vänner? så fort jag inte har något annat jag gör elr måste göra!
Vilket är ditt favoritord? Lycklig
Vilken är din favoritdoft? Max
Vilken sport gillar du att titta på? Hockey, ridning, basket.
Vad spenderar du mest pengar på? kläder
Vilken är din favoritläsk? hallon soda
Vilken är din favoritfärg? lila
Vilken är din favoritmat? Tacos
Beskriv den perfekta semestern. att bara njuta, varmt, god mat, fint, sola och bada mycket, shoppa kläder, och massor annat
Tycker du om att resa? Har du rest mycket? Vilket land skulle du vilja besöka? jag älskar att resa. aah jag har rest ganska mycket men kanske inte de senaste två åren ahr det inte blivit lika mycket som det var innan ! jag skulle vilja åka till mexico, Australien elr USA har inte varit där så det vore kul att åka dit!

vilka egenskaper söker du hos en partner? att han ska vara snäll, omtänksam, romantisk, rolig så att han får mig och skratta
Hur många gånger i livet har du vart riktigt kär? Har du lätt för att bli kär? ja jag har rätt lätt att bli kär men att älska någon på riktigt det gör jag inte riktigt lika lätt, det har hänt två gånger!
Hur länge tycker du man ska prata med varandra innan första dejten? tycker inte det finns någon viss tid beror helt på hur och var man träffades och hur det kändes osv..
Tror du på äkta kärlek? ohja det gör jag
Vad tycker du om öppna förhållanden? nja nej det är la bra för vissa men jag hade inte kunnat ha det!
Hur långt var ditt längsta förhållande? några månader
Föredrar du kramar eller kyssar? båda men mest kyssar
Vad får man absolut inte göra i ett förhållande? ta varandra förgivet

Vill du vara som alla andra eller vill du vara annorlunda? Varför? på vissa  grejer vill jag vara annorlunda för det är la kul att ha något riktigt speciellt fast på en del grejer vill jag nog vara som alla andra men är mest att vara annorlunda. eller om man bara är sig själv så får man vara som alla andra elr annorlunda skid samma.

Vad är det värsta du vet? folk som sviker,ljuger,elaka

Likes

Comments

God morgon! nu blir ett snabbt inlägg! ska dra först på utvecklingssamtal nu klockan halv nio och sedan ska jag dra till praon igen! sista dagen på praoa då! har varit kul fast ska ju bli sjukt gött med påsklov nu då! bara umgås med älsklingen och ha det gött! har saknat honom massor dom här fyra dagarna när jag praoat men ska dra till honom i morgon så det längtar jag ju till!

Ni får ha en riktigt grym dag! uppdaterar mera senare! ska dra nu men så här ser jag ut i dag med en snabb bild tagen med mobil då! jao

Morgonkram /Sara 

Likes

Comments

Hej Hej! har varit med maja hela dagen och prao till klockan två! så dagen har varit bra! hoppas ni med haft en bra dag! ska gå ner och duscha nu så blir ett snabbt inlägg! vi tog snabbt och klickade några kort innan hon drog hem som hon typ gjorde för en kvart sedan! bjuder på lite bilder på oss nu då! ha det gött
Kramar /Sara

Likes

Comments

Hej Hej! kom nyss hem från praon började tjugo i nio och slutade vid kvart över två i dag så det var rätt skönt! nu ska jag försöka få lite skrivit på en hem uppgift i SO som jag ännu inte har fått gjort klart! och sen ska jag nog mest ta det lugnt för är sjukt trött! låg och pratade med max lite för sent i går och prao på det, så känner att jag är väldigt trött!

Hoppas ni mår bra! och att ni haft en bra dag! 

Hugs!

Likes

Comments

Hej Hej! nu har det gått någon vecka igen sedan jag bloggade men aja ska försöka bättra mig som jag säger och tänker att jag ska göra ofta! I dag var det måndag igen då! var inte i skolan i dag för vi har prao hela veckan förutom fredag då för då är det ledigt för är ju påsk och så och sedan blir det en vecka lov så sjukt gött ska det bli! jag 

saknar max redan även fast jag träffade honom igår. Drog upp till honom i går och var där hela dagen och vi bara myste och kollade på film! Dagen var jätte mysig och bra var bara när jag skulle dit som det krånglade lite med bussarna och så för min del men kom ju fram i alla fall så det var ju lugnt. 

har nyss varit ute och fotograferat lite bilder på mig själv så det bjuder jag på i nästa inlägg! har även bytt design gjorde en enkel lite snabbt för kände att jag var tvungen att förnya lite bara! bloggar mera senare eller mera i morgon det får jag se senare!Puss och kram /Sara

Likes

Comments

Hej Hej! hoppas ni mår bra och haft en bra helg! kom precis hem så hemma igen efter en inte så vidare bra helg på ett konfirmation läger från att jag kom dit från att vi skulle hem så ville jag bara där ifrån! vi typ gick igenom hur vi skulle göra på själva konfirmationen, lektioner, kyrkan, lekar,film,fritid och sådant var det vi gjorde lite snabbt med några ord! sovde med lisa,emma och josephine. Det var rätt okej eller var liksom ganska roligt när man hade fritid då man inte behövde leka massor av himla lekar eller typ sitta i kyrkan och sjunga eller att vara på några lektioner! men var typ trött hela lägret kändes det som men hade typ ont i huvudet ofta och kände mig inte helt hundra! Men kändes också bara så tråkigt att jag inte kunde träffa max! så det var en helg som jag inte kunde träffa honom, ååh suger men ska träffa han någon gång extra denna veckan som kommer i stället då! 

just nu lyssnar jag på go musik och har precis snackat med älsklingen en stund och det var behövligt att bara komma hem, lägga sig i sin egna säng och prata med honom! för nu saknar jag honom mer än någonsin! 

skolan i morgon då fy asså pallar verkligen inte det för känns som man hade behövt en riktig helg innan en vecka skolan igen för har typ känns som vi varit på någon skolgrej! ska dra ner och duscha nu uppdaterar kanske något litet iaf innan jag går och lägger mig om inte så blir det bättre med det i morgon!

Puss & Kram /Sara

Likes

Comments

Hej hej! Hoppas ni har det bra och mår bra! Ligger nu mest och vilar och är så trött redan på att vara sjuk! Hatar det! Men är nästan aldrig sjuk så det ska jag ju i alla fall vara glad över! Vi har studiedag i dag så det är ju gött fast hade hellre haft det i morgon elr på fredag elr något för är ju ändå sjuk så kan ju inte direkt göra något kul! Skulle egentligen kanske dragit med Lisa till Göteborg för känner att jag behöver få köpt lite nytt att hänga in i garderoben! Men mår ju sådär elr har inte feber längre men får lite ont ihuvudet ibland det går upp och ner men nu när jag blivit av med febern så ska man ha ont i halsen i stället och låta helt aa... Och knappt kunna prata! Men Lisa mådde och sådär så blir i alla fall inget med det! Kanske träffar Maja en stund sen men vi tar det nog mest lugnt eftersom jag mår sådär och hon mår också sådär! 

Saknar Max så sjukt mycket nu vet inte hur jag ska klara av att inte träffa han på en vecka! Är ju typ bara halva veckan kvar nu men bara och bara det är mycket! Ååh vad jobbigt det är när man inte kan träffa han! Men men tiden går säkert ganska snabbt förhoppningsvis! Bloggar lite mera om en stund! Men nu ska jag vila lite först jobbar på att försöka bli frisk! Och klockan är inte alls mycket så kanske sover en stund till! 


Hugs
 

Likes

Comments

Sms. Just dem där smsen. Ni vet när man hoppas av hela sitt hjärta att det är han när det vibrerar till och försiktigt försiktigt drar man fram mobilen ur fickan. Blundar lite och andas, 1 djupt andetag innan man kollar på skärmen. Om det inte står hans namn dör man lite inombords. Men om det är han så lever man fem gånger så lyckligare än för fem minuter sen. Överdrev lite där men ... Vet ni vad jag menar? Jag älskar när man får ett sms av den enda personen man vill smsa med. 

Känslan när man får ett sådant här sms innan man ska sova! Älskar dig så otroligt mycket älskling!


 

Likes

Comments