Hej Hej! bloggade inget i går och har inte bloggat något i dag heller så bloggen har stot helt stil liksom, men tänkte blogga lite snabbt om gårdagen. Gick upp vid ungefär nio kanske så gick jag upp och duschade, tog på mig, åt frukost och så sedan kom maja så tog vi bussen till göteborg. Gick mest runt och kollade i butiker och fick med mig ett nytt ear cuffs, ett par nya skor och när jag satt och provade skorna så ställer det sig två killar typ en meter i från och börjar ta kort på oss och säger hur gamla är ni flickor man bara usch äckel dra! i alla fall så köpte jag också en päls väst, mascara, Bh och lite sådant är nöjd med jag köpte i alla fall. Kommer bilder på lite av det jag köpte och så i morgon elr något. Men hoppas ni mår bra och haft en bra dag! ska gå nu men hörs mera i morgon.Puss & Kram /Sara 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Maja du är min bästa vän!  du betyder sjukt mycket för mig, kan prata med dig om exakt allt och då menar jag verkligen allt, du ställer alltid upp om man behöver prata, om man mår dåligt och är ledsen och finns alltid där för mig ,desamma gör jag för dig! Kommer aldrig att finna en lika bra vän som du , hur länge jag än letar, Never! Du är verkligen precis som en syster för mig. Har så otroligt många minnen med dig som jag aldrig kommer glömma! Har alltid roligt med dig vi skrattar så att vi håller på att dö senaste förut hehe.. vi har även då stunder du kan vara så himla jobbig och vi tjafsar om allt, men jag älskar dig ändå gumman! Jag kommer alltid att finnas för dig när  du vill! Bättre vänskap än vår får man leta efter!*Några minnen från i somras med dig:

I somras när vi var i göteborg och träffade dom där killarna (skånskarna) och du satt tyst som en mus har typ aldrig sätt dig så blyg.

När du träffade den där killen du vet vid backen och du bara omg såg du honom herregud hans ögon det kändes som kärlek vid första ögonkastet nää men du va ju liksom galen.

När vi hade varit ute och (........) och du ramlade ner i en buske.

när du och jag typ satt en hel kväll när vi kom hem från göteborg menar det här - Maja det här tar jag! haha gud va vi garva mot henne.

den där killen som bara" he asked you if you will be his flickvän" haha svengelska där va! och hans polare med dom bruna ögonen nä gud.

när vi satt i Göteborgshjulet och du ställer dig och skriker jag får panik släpp ut mig och du bankar på rutan. jag bara maja sätt dig ner Sebastian står ju där och väntar på oss, och du bara oh herregud skämma ut sig totalt. jag bara garvar totalt.

 

Kompiskram /Sara

Likes

Comments

*Jag hatar att man inte kan välja vem man ska älska och vara kär i.

*jag hatar när folk snackar skit

*Jag hatar när man är negativ

*Jag hatar folk som inte lyssnar

*Jag hatar snålhet 

*Jag hatar När jag inte hör vad någon säger och ber den personen att upprepa .. Men hör fortfarande inte. 

* Jag hatar När tuggummit förlorar sin smak

*jag hatar att vara ensam hemma.

*jag hatar dryga personer liksom typ om man är på så här värsta bra humöret så är dom så här tråkigt dryga tillbaka man bara ....

*Jag hatar folk som utnyttjar

*jag hatar när typ mina vänner  säger något och så säger typ en varför tycker NI så? Vadå ni jag sa ju inget elr jag tycker inte det!

*jag hatar att jag älskar dig!

*Jag hatar pojkvänner som tror att dom är bossar i förhålandet

*Jag hatar kärlek ibland och jag älskar kärlek.

*Jag älskar när folk bjuder på sig själva och inte bara bryr sig om vad andra tänker och tycker.

*jag älskar att vara glad och skratta så mycket så att jag inte kan sluta.

*Jag älskar att Fotografera vänner som gapskrattar och få en skarp bild mitt i skrattet

*Jag älskar känslan när man vaknar typ en timma tidigare än vad man ska så upptäcker man att man kan sova en timma till.

*Jag älskar att träffa nya människor.

*Jag älskar att shoppa

*Jag älskar att mysa 

*jag älskar att umgås med personer som får mig på jätte bra humör.

*Jag älskar alla som står mig nära.

*jag älskar att få <3 i sms

*jag älskar alla årstiderKramar /Sara

 

 

Likes

Comments            

The world is full of beautiful things , like you.....  

Likes

Comments

Hej Hej! blir ett snabbt inlägg med lite text och en bild ville mest säga God Jul ! och hoppas ni får eller har haft en bra julafton. Min har i alla fall varit bra! 
Älskar julen det är så mysigt och speciellt i år när man fick en vit jul.Har fått massor av fina julklappar fick bland annat en surfplatta, löshår, presentkort, canada snow strumpor, pengar,björnborg tofflor så gosiga, iphone skal,en serie, kläder,parfym och annat. Tack alla! 

 

Bjuder på denna bilden från förut! Glad tjej

JulKram /Sara

Likes

Comments

Hej Hej! jag hann tyvärr inte blogga något i går för var i göteborg hela dagen i går. shoppade  lite kläder och några julklappar och var även på jul på liseberg och det var väldigt mysigt sovde sedan hos Jessica. Jag kom hem vid två, tre där och sedan gick jag på gudstjänst med några kompisar. tråkigt. Men var i alla fall bara en timma trodde det skulle vara mer nu eftersom det är vid jul så det var i alla fall skönt att det inte var längre. Nu ska jag slå in några av dom sista julklapparna sedan ska jag bara umgås och mysa med familjen. Uppdaterar mera senare!

Kyss /Sara 

 

Likes

Comments

Hej Hej! är med maja just nu och vi kom typ hem nyss från Stenungsund. vi träffade några där, sedan skulle maja byta en Bh på cubus så gick in dit och hittade den här söta blusen som fick följa med hem. brukar typ aldrig köpa kläder där för brukar inte tycka att det är så snygga kläder där eller liksom inte riktigt min stil. Vi ska kanske strax dra igen men jag bloggar mera senare om jag hinner! Hoppas ni får en grym fredag kväll! Nu har jag jul lov och det känns så himla skönt att komma i från skolan i sisådär tre veckor.

Nu bjuder jag på några bilder på mig i den nya blusen!


 

Puss /Sara

Likes

Comments

God Natt! nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig är verkligen jätte trött och måste gå och lägga mig i tid så att jag orkar upp till morgonen för i morse var jag så trött så orkade verkligen inte gå upp men fick ju göra det ändå men jag försov mig så fick stressa och hatar att göra det på morgonen. Sovde rätt dåligt i natt med och kunde typ inte somna låg bara och tänkte på massor..

Fredag i morgon då gud vad gött bara i morgon sedan blir det jul lov, härligt, härligt, härligt ska det bli! så taggar en sista fredag i skolan! vi ska först ha vanliga lektioner snark.. fast vi ser typ bara på film på dom lektionerna så det är ändå rätt soft och sedan är det avslutning då vissa typ ska uppträda med musik,sång, dans osv.. sedan slutar vi! 

Jag ska gå och lägga mig för är så trött så mina ögon typ stängs och får tvinga mig själv att hålla mig vaken. God natt hoppas ni sover gott och drömmer söta drömmar! det ska jag försöka göra nu! Natti

Godnattkram /Sara 

Likes

Comments