Tänkte försöka mej på detta. Då det ofta blir så långa texter under mina instagram bilder, så tänkte jag att det kanske är lika bra att skapa en blogg, och här kan jag skriva mer. På instagram försöker jag ofta korta ner mina texter så det inte blir för mycket att läsa! Egentligen är jag inte så duktig på att skriva. Men varför inte ge det ett försök.

De flesta vet ju att jag har fyra barn, Embla 9 år, Aylin som blir 3 åt nu i februari också har jag mina tvillingpojkar Charlie och Vincent på 5 månader. Jag är väl ensamstående kan man säga. Jag och barnen bor själva i en lägenhet på 4 r.o.k ca 100 kvm. Just nu är jag mammaledig, och vad jag ska göra sen vet jag inte än. Den dagen den sorgen.

Innan min sista graviditet så drev jag en lunchrestaurang här i Vålberg som gick väldigt bra, men när jag fick reda på graviditeten så kände jag att det blev alldeles för mycket jobb och för lite tid. Då det redan då var svårt att hinna med och driva en restaurang själv och ta hand om 2 barn själv. Så jag sålde restaurangen. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska börja plugga redan till hösten eller nästa vår, eller om jag ska ut och jobba. Jag har aldrig sett det omöjligt att hitta ett jobb, då jag ofta har haft tur och hittat jobb snabbt. Men ju fler barn man får ju mer osäker känner man sej på arbetsmarknaden tyvärr. Och eftersom jag är ensamstående så har jag svårt att jobba kvällar och helger. Så därför funderar jag på att läsa vidare och hitta ett nytt yrke att jobba inom. Vet inte vad jag skulle vilja läsa till. Mrn har ett par månader att klura ut det. Känner mej verkligen sugen på att jobba med nått annan än restaurangbranschen.
Detta har jag roat mej med nu i nån vecka när jag har haft lite tid över. Har sytt små dockor. Mina pojkar älskar dessa dockor, att dra och pilla på snörena, de fascineras av ögonen och mönstret, det är verkligen favoritleksaken just nu.


Men nu ska jag krypa ner i soffan. Alla barnen sover, ska passa på att se en film och brodera lite munnar och ögon på några nya dockor. Ha en bra kväll!

Likes

Comments