Sunset walk

Just nu lyssnar jag på Boyce Avenue och dricker en stor kopp te. Av någon anledning hamnade vi inne på deras YouTube kanal igår och kunde inte riktigt sluta titta. Blev även helt förälskad i Bea Millers röst. Så om ni inte sett eller hört detta tycker jag absolut ni ska göra det. Perfekt bakgrundsmusik.

En annan sak som jag är helt förälskad i är soluppgångar och solnedgångar. Det är lite av en besatthet. Men jag älskar det. När man ser hur solens strålar tränger igenom en tidig morgon eller hur himlen färgas rosa innan dagens sista solljus försvinner. Det är magiskt. Jag känner mig nog aldrig så levande som just när jag befinner mig vid havet eller i naturen.

Om man behöver rensa huvudet lite eller komma på bättre tankar rekommenderar jag verkligen en promenad längs med solnedgången. Eller under stjärnorna. Stanna upp. Och tänk på vart du befinner dig. Tänk på tre positiva saker i ditt liv och ta ett djupt andetag. Jag lovar att det kommer kännas bättre <3

En till sak jag ÄLSKAR är stickade tröjor. Jag är besatt. Bästa klädesplagget som finns och det bästa med hösten (näst bästa med hösten måste vara alla vackra färger i naturen). Just denna är från Bikbok och är redan en favorit.

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

juliagronwall
juliagronwall,
Fina bilder!! 🥰nouw.com/juliagronwall
SarahNyman
SarahNyman,
tack snälla ❤️nouw.com/sarahnyman
Jozzie
Jozzie,
Älskar att gå vid vattnet! så fina bilder 💕nouw.com/jozzie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229