Mitt ärligaste inlägg någonsin

Nu har jag varit hemma i nästan två månader. Under två månaders tid har jag spenderat störst delen av min vakna tid i soffan. Det är märkligt när man tänker på det. För på ett sätt känns det som jag har varit hemma hur länge som helst. Att jag inte minns hur det känns att gå till jobbet eller vad vi brukar prata om på lunchen. Men å andra sidan känns det som att jag inte varit borta i mer än en vecka. För här hemma har tiden stått stilla. Det händer inte så mycket. Jag vilar. Ser en film. Kanske bakar något. Och går promenader. Det är så mina dagar och veckor ser ut. Men det är precis så det ska se ut just nu. Allt händer av en anledning. Det, om något, är jag säker på.

Vi har varit nere på västkusten i två omgångar under denna perioden. Promenerat vid havet och ätit skaldjur. Det måste vara meningen med livet. Framförallt dessa promenader vid havet. Dem har gjort mig väldigt gott. Men även trött. Mycket vila behövs emellan. Vilket är okej. Jag tillåter mig själv att bara vara och komma ner i varv.

Jag har spelat in fyra videos till YouTube men har inte haft energi för att redigera dem. Men tänker att filmerna får komma upp lite senare. Ska inte stressa detta. Men att filma och prata med er har varit en bra sysselsättning här hemma när det emellanåt har känts mycket ensamt. Är så otroligt tacksam att C kommer hem varje dag och att jag har det att se fram emot. Samtidigt som jag under dagarna njuter av min egentid.

Idag är en sån dag där jag ser ljuset i tunneln. Jag känner att någonstans inom mig finns en drivkraft till att må bra. Till att skapa ett liv som passar mig och som jag mår bra av. Bara på denna tiden har jag kommit väldigt långt i mina tankar om livet och vad som egentligen är viktigt. Jag tror det är viktigt för alla att ibland reflektera över vad som är viktigt. Men det är oftast först när något sånt här händer och man blir tvingad till att se över sin situation som en förändring kommer att ske. Jag vet att framtiden kommer bli bra.

Men just nu behöver min kropp och hjärna få vila under en period. Jag är så tacksam över att jag valde att lyssna på kroppen i tid. Så att jag inte hann bli ännu sämre. Men nu är jag här. Ska tillåta kroppen att vila. Och sen ska jag komma tillbaka ännu starkare!!

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229