År 2016 är nu över och imorgon börjar vardagen igen. Jag har inte riktig ännu förstått att 2017 är här trots att det redan gått en vecka. Mitt 2016 har varit fullt med utmaningar men jag har också fått uppleva fantastiska upplevelser.

Jag tänkte berätta om några höjdpunkter från året.

Weekend festival

Det absolut bästa veckoslutet under hela 2016 var då jag och två vänner gick på Weekend festival. Det bästa med festivaler, tycker jag, är att alla är glada och vill njuta av musiken och dansa loss. Weekend festival var också min första egentliga konsert så på det sättet var det också speciellt. På festivalen uppträdde bl.a. Armin van Buuren och Steve Aoki. Min personliga favorit var ändå Antti Tuisku, vilket jag var ganska förvånad över, eftersom jag inte tidigare tyckt om hans musik. Nu efteråt tycker jag att hans musik är super.


EDERED teaterläger

På våren 2016 stod det klart, jag som enda finlandssvenska flicka hade blivit vald att få åka till Tyskland och Polen på ett en vecka långt teaterläger. Från Finland åkte vi en grupp på sex personer. Tre flickor, tre pojkar och vår härliga welfare leader Tanja. I lägret deltog unga från 12 olika länder från hela Europa. Jag träffade en massa underbara människor och njöt verkligen av att få skapa teater med människor som hade så mycket att lära ut. Resan gav mig verkligen många nya perspektiv på en hela massa saker.

Resan var kanske den bästa resan jag gjort och jag är så tacksam över att jag fick chansen.

Sommaren

Under sommaren träffade jag en massa nya människor som senare blev mycket viktiga för mig. Har inte så mycket mera att säga än att sommaren 2016 var super.

Likes

Comments

Jag har alltid älskat naturen. Jag älskar att gå i skogen en regnig höstmorgon och jag älskar att njuta av solnedgången på båten en sommarkväll. Naturen är så vacker att den många gånger inte går att fånga på bild. Ändå gjorde jag ett försök då mamma och jag tog en promenad på Juldagen.Likes

Comments