Veckans höjdpunkter

Om mig, Livsstil, Pepp

Min vecka har börjat luta sig emot bättre dagar som jag gärna delar med mig ut av.

Mina höjdpunkter:

* Jag har äntligen fått klart täcken över att mitt psyke omkring immunsvaret inte är någon fara. Det är bara otur så jag satsar på bättre hälsa som kommer inifrån så jag har äntligen funnit tränings appen och kommer komma igång med gruppass.

* Det har pågått länge,men jag har kommit med nya insikter och just nu är jag väl medveten omkring mitt egna, men nästa steg är bearbeta det djupa till fyllo om hur.

* Lägger enorm energi på rätt energi för de som tar kontakt istället för sakna de som jag inte har. För hur kan jag sakna de som aldrig har funnits eller de som ger energi? Den energin finns iallafall inte kvar.

* Det är bra väder vet vi alla,men på just svenska nationaldagen,hur härligt är inte de? för mig är det härligt att kunna spendera tiden med många som vistas ute efter flera års otur med vädret.


* Efter ha gått på intervjuer för något mer stabilt har jag äntligen fixat ett flexibelt jobb så jag kommer pendla lite i mellan men samtidigt ha friheten. Det är lättnad känsla efter ha byt på grund av strul, nackdelen att jobba inom pedagogiska verksamheter som oerfaren.

* Mina planer för sommaren börjar falla på plats det gör mig automatiskt gladare och taggad på livet.

Gillar