Vardagliga saker som ger resultat 

Tankar/åsikter, Pepp

Något jag har kommit fram till är att jag verkligen är en överkänslig person när det kommer till stress. Plus att min sömn och kost gör skillnad, men tror också mycket handlar om omedvetna saker som gör skillnaden i vardagen. Nu när jag har tappat lite den positiva inställningen har jag fallit lätt tillbaka till den onda cirkeln insåg jag redan efter en vecka.

* Ställa om att bo hemma medan hantverkare är i min lägenhet är omständigt. Då min lägenhet är min trygghet vilket är en av de baserna som behövs, men det kommer vara som vanligt om en månad. Men jag som många andra har lätt att vänja om sig.

* Insikten att jag har prestationsångest över hur normen ser ut. Jag gör nog mycket mer omedvetet utifrån förväntningar än vad jag vill.Behöver se över mig själv där.

*Vad du ser inom sociala medier kan ge en stor påverkan om hur livet ser ut. Vilket kan vara både på gott och ont. Därav valt rätt konton som mer peppar mig till rätt riktning.

*Lita mer på mig själv. Jag har tappat mig själv när det gäller hur mycket jag kan, hur jag bör reagera och ta kontakt med mina känslor men jag kan mer. Tränar hela tiden på att fråga mig själv.

* Slappna av, ge tid för återhämtning att bara få vara också. Lämna allting runt omkring en och fokusera på sitt.

Gillar

Kommentarer