Vår lista

Om mig

Det jag längtar mest är våren då jag kan njuta full ut tack vare solljuset som ger mig liv att kunna göra saker ute så vi kör en vår lista som finns här ifrån.

Vad hoppas du på våren 2019?

Jag hoppas på behaglig värme med fina blommor som syns till med sociala sammanhang, samt uteserveringar är alltid trevligt. Vill testa mycket ställen nu och även i en annan ny stad, kunna njuta av det själv med en massa bilder samt ta långa promenader så generellt kunna må bättre med mer energi och ha massa planer inför sommaren dessutom.

Ett roligare vårminne?

Det är när jag tog en cider med vänner och såg på gröna lund konsert men det jag minns starkt var Icona pop så bra tjejer verkligen.

Ditt bästa vårtecken?

Det är helt klart de vita blommorna som ni ser ovanför, så galet vackert att se omkring.


Det bästa vårplagget?

Oj ett? jag har nog ganska många men jag skulle nog säga min beigea kappa som passar till det mesta men jeans kjol är galet finns också.

Vad vill du få in för något nytt?

I garderoben vill jag få in en massa nya kjolar som jag känner mig taggad på att bära mest plus någon mer ljus väska som passar till allting.

Bästa sminkprodukt på våren?

Highlighter det ligger något i att framhäva lystern.

Något du älskar att göra på våren?

Har nog svarat på det men att göra massor med saker ute som att fota, vara aktiv, bara få gå runt, äta och dricka ute då uteserveringar, och picknick är perfekt.

Någon speciellt låt du förknippar våren med?

Cut your teeth med Kygo som känns avslappand, lite som jag ser framför mig de närmaste månaderna.

Favorit färg just då?

Rosa och vit för det känns som det typiska som kännetecknar.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer