Vad jag hade sagt till mitt tonårs jag

Om mig, Pepp

Oavsett hur mycket framförhållning jag vill skapa för min framtida jag så kommer alltid det gro inom mig eller oss alla den vi har blivit. Alla olika saker formar oss oavsett om vi vill eller ej.

Då jag ser framför mig själv som tonåring som var väldigt händelserik och något av de bästa åren som hänt mig samtidigt som jag inte vågade vara i min egna centrum först när jag blev myndig. Tack vare all skit om hur mina ögonbryn såg ut, min hy och mitt utseende var bara fel så tog det år till att vilja vara omkring mitt hem. Misstänker trauma som skapade en ångest över undvika saker och framför allt skapat en form för mitt värde. som är min verklighet. Trycka ner sig själv helt enkelt med saker jag ännu inte vill tänka på. Trots alla samtal jag har gått är det mycket som förträngt i huvudet mitt.

Vilket gör att jag vill försöka sätta ord på dessa känslor. Det är att alla som har hatat på mig ville bara trycka ner mig för att vara lika som alla andra. Vara unik på mitt sätt är bra, du är bra som du är för du är dig själv. Det finns människor som älskar dig. Du såg det som tonåring att vännerna vill vara med dig för de uppskattar dig. Du är lyhörd, empatisk, fin, driven, och bäst. Ingen ska behöva trycka ner dig som då för du är inte en elak människa.

Idag är det vänner, familj som tror på mig att jag klarar det. För om du vill det inom dig går saker alltid din väg pågrund av envishet att ta sig framåt och bara för det är jobbig väg ditt är det inte slutet.Då vart du vill är att finna rätta verktyg med din verklighet och ingen annan ska berätta för dig vart du ska och vem du är utom dig själv.

Gillar

Kommentarer