Ute sushi och föreläsning om affärsmöjlighet

Tankar/åsikter, Livsstil, Pepp

Under min gårdag möte jag upp Nicole. Vi tog en varsin sushi på sushi Yama där jag valde 10 bitar ut av Salmon Furikake som hade sin speciella smak, men jag tycker stället levererar lite mer kryddigt och bra, men enkelt.

Gick sedan på en föreläsning om affärsmöjlighet via Infiniti på Clarion Hotel Amaranten. Där de pratade om investering, hur du kan tjäna pengar och fick nya idéer men jag känner hur nöjd jag är med vart jag står idag.För detta är mest för en som inte tycker om vart du står och vill jobba mer inom investeringar eller eget. Personen som vill vakna upp med att satsa på sig själv och leva ekonomiskt fri

.Däremot har jag blivit allt mer skeptisk efter ha jobbat inom net work marketing att många föreläsare tar enbart upp viljan och inte tillväga. För det är inte hur lätt som helst att genomgå detta hur mycket du än har viljan ifrån.För det krävs tid och ha sitt sätt att göra detta på. Fått uppe i mitt ansikte många gånge: har du viljan, vill du göra en förändring? visst tror jag inte någon har tur men nå framgång krävs mycket ut av en.

Känner hur nöjd jag är med mitt jobb som ger mig dagligen bra kollegor och att jag gör någon skillnad.För jobba med människor är mer min grej men vi alla är olika.Vilket behövs för alla världar.För mig är det min början i kombination med sociala medier.

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Alltså sushi är ju det bästa som finns!
nouw.com/psykiskohalsablogg
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja lätt inom mätvärlden!😍
nouw.com/sarahlinnsliv
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Härligt att du känner dig så nöjd med ditt jobb, det är så viktigt! Men kan ändå tycka det är himla intressant med föreläsningar 😃<3
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja en stor del av sitt liv. föreläsningar kan bara intressant och givande vilka möjligheter det finns!😍🙂❤
nouw.com/sarahlinnsliv