Tjejkvällar och en fantastisk stund i globen

Mode/skönhet, Livsstil

Haft en av mina bäst helger på väldigt länge som jag gärna delar mig med vilket känns kul med tanken på att jag väntar in en kommande jobb helg.

Fredagen:

Relativt spontant hamnade jag på Mr french uteställe med Elin och hennes vänner. Sedan drog vi till Gamla stan's vapiano som jag har varit med om det värsta någonsin. 45 minuters väntetid för att det skulle bli rätt bland pastaområdet inte hade lärt sig recepten färdiga med ett surt bemötande. Så tackar för att jag testade pizzan min första gång som blev en pesto con spinaci, mums och delade på en flaska prosecco på det.

Lördagen:

Fixade mig topp till tå med tjejerna.Jag tog på mig min favorit klänning från na-kd som är några år gammal med gina tricots skärp samt chiliklackar.

Firade Lovisa som är vän till Erika som är till vänster. Vi var några tjejer som åt tacos och jag har aldrig... Annars festade vi med klackarna i taket på klubben Patricia som är min första gång där, en båt miljö så mysigt.

Söndagen:

Tog en middag några stycken hemma hos min farbror Johan och han's tjej Antonella där vi åt lasagne. Sedan var jag i Globen tillsammans med min kussin Jessica där vi såg Backstreet boys. Så galet kul att få se 90 tals musik live med deras fantastiska röster ihop och helt klart var Everybody singeln bäst enligt mig.

Gillar

Kommentarer

choicebyv
choicebyv,
Men Guuud så trevligt 😍
nouw.com/choicebyv
evelinarou
evelinarou,
Men åh vad kul! Hade ingen aning om att de skulle uppträda på globen 😍👏🏻
nouw.com/evelinarou