Tjejkväll och Vad jag ser fram emot inför en speciell vinter

Under min onsdag kväll blev det lite tjejgäng hos mig med Elin och Emilia. Det blev Pasta carbonara som middag, såpass enkelt men gott samtidigt. Sedan lite snacks bricka som bestod ut av vindruvor, psysallis och små korvar till lite bubbel.

Under denna tiden peppade vi lite inför vintern igenom att bestämma för gå på spa tillsammans, men lite längre fram i början av nästa år. Då det blir av och lite annat, gick igenom lite alternativ och såg på sista avsnittet ur Paradise Hotell, men blev mer prat än tittandet.

Det är så viktigt att hålla ihop, och ha kvalitetstid nu när saker börjar bli hårdare rekommendationer. Känner då att varje lite gemensam stund förgyller mina dagar när det gäller sociala sammanhang.

Börjar nu kika på vad det lila jag kan se fram emot nu till vintern. För att ha en mening med allt när mycket för mig iallafall känn svart.

Ser fram emot

* Allt julmys i hemmet, köpte nu doftljus och lite små dekorationer. Längtar tills det tas fram strax.

* Dagar då jag ska på julfika dagar den 29 november och 13 december. Blir både bak, gott att äta, musik och julfilmer i love it.

* Gå på Tydliggörande pedagogik, älskar att lära mig något nytt inom mitt yrke.

* Min semester 23 december till 3 januari, så skönt att bara få vila lite. Speciellt me min sömnproblematik.

* Nyårsafton, få avsluta året och kliva in på något nytt. Sen hur det firas får se, men med min bästavän det är det viktigaste.

Jag under senaste nyårsafton

* Spadag med tjejerna 6 januari på Welcome Hotell, kommer bli så skönt.

* Födelsedags firande som är i början av året.

* Online upplevelser lär det bli mer ut av.

* Upptäcka massa nya serier/filmer, ha filmmaraton.

Gillar

Kommentarer