Tacksam listan för idag

Om mig, Pepp

En sådan dag när allting känns såpass bra. Då jag har fått extremt mycket pepp, men också less på att överanalysera och vill nu bara köra för min del. Njuta resterande semester.

Vad jag är tacksam över

Mina vänner - Ni är bäst, jag har haft samtal omkring mönster jag bör bryta för jag är alldeles för snäll ibland för mitt egna bäst. Då jag blir påmind och pepp om att inte glömma bort mig själv. Hur bra är inte det? blir så rörd.

Familjen - Sedan jag har flyttat har jag fått extremt mycket hjälp. Då jag ser relationer med nya ögon när jag är ifrån alla nu och lever självständigt.

Att jag är frisk - Nu när det är epidemin är jag bara glad för att jag är frisk och min omgivning. Jag har mest bara varit små förkyld någon enstaka gång.

Egen tid - Varit själv såpass mycket senaste dagarna vilket var skönt för reflektera över saker och bara få vara för mig själv. Vilket är så skönt, men också en plats där jag får plats att göra det bästa för mig känslomässig landning.

Allt stöd jag har fått - Tänker både privat personer, men också inom vården. Då jag behövt prata av mig i flera års tid och därefter har jag klarat mig själv nu. Det gör att jag tror mer på mig själv och går efter det jag vill ha omkring mig.

Mitt sparkonto - En dålig kombination ut av nyinflyttad, men semester samtidigt har varit sämre för plånboken men jag har alltid haft ett sparkonto att lugna ner mig mot.Alltid varit en bra slösare samt sparare.

En möjlighet för mer semester - Då jag har stängt på mitt boende vid jul och sommaren betyder det att jag kan välja en annan verksamhet eller både ta komp samt semester dagar för vara ledig 7-8 veckor varje år. Det är en möjlighet jag tar vara på innan jag byter och har enbart 25 semesterdagar kvar.

Charmen med Stockholm - Jag har nog blivit förblindad ut av min egna stor stad, men för varje gång jag har varit i stan när det har blivit mindre har jag börjat se charmen med olika platser. Mer känt mig förblindad ut av det.

Gillar