Svaren jag har fått

Tankar/åsikter

En tidigare bild som beskriver mig där jag känner mig relativt pigg men trött samtidigt för nu är det en ny vecka på praktiken vilket betyder tidiga mornar igen. Jag har ju som tidigt beskrivit mitt mående psykiskt om att känn mig trött konstant, bli lätt andfådd och få huvudvärk ofta. 

Nu när jag har väntat efter drygt två månader för att få göra blodprov test och kolla mitt blodtryck får jag bara svar om att allt ser ut som det ska. Detta stör mig lite med tanken på att det ska ta såpass långt tid när jag nämn saker när jag pratar med de på vårdcentralen.Plus att jag ska först prata sedan ta tester,jag har inte all tid för väntan när detta påverkar mig enormt och inte tas på allvar stör mig. 

Jag ska inte behöva vara orolig för min vecka för att jag istället har sömnbrist,men alla mina värden ser bra ut. Det är själva stressen inom mig och oron som förstör verkligen allt,men jag är orolig. Jag mår inge bra över examen för vet inte hur redo jag är. Hur redo jag är för att vilja flytta och skaffa heltidsjobb samt klara mig utan skolan's stöd. Det ha varit en trygghet för mig och gemenskap som jag saknar redan nu. 

Det är bara för mycket förändring just nu så ska försöka hålla huvudet högt igenom en vecka med fokus på träning,sömn och praktik till fullo. 

Gillar

Kommentarer