Summering oktober till december

Livsstil

Oktober

Efter ha varit sjuk fyra gånger inom två månader får jag en stark feber på 37,7 grader med hög sänka vilket gör att jag åkte in till akuten och fick besked om att jag har fått bäcken inflammation. Hade alltså haft urininfektion några månader och löser detta med antibiotika.

Hösten börjar ordentligt, riktig fin natur och börjar jobba som boendestödjare. Äntligen fick jag en provanställning på ett halvår efter ha försökt i fyra månader med olika jobb.

Blir blondin i silverfärgat,riktigt nöjd att jag kan unna lite ny utseende förändring med hår och nya höstplagg äntligen.

Halloweenfest i en lokal, klär ut mig som polis.

November

En månad där jag har mig själv i fokus och ren stress för att hinna med allting. Gör även bra val för att slippa negativ energi som mer tar ifrån det positiva.

Jul saker börjar redan visas och tar en runda till Uppsala C,umgås med Alice. Annars är det bara dagar som flyr förbi.

Är på Alan Walker konsert med Filiz, en av de bästa kvällarna.

Tillsammans med Erika går jag på event som FATTA har gjort om temat samtycke som är den nya lagen. Det var serverat lite mat,dricka och uppträdande med desamma budskap.Fick även lyssna på en åklagare. Det bästa tyckte jag på hela dagen.

December

Lever med konstant spänningshuvudvärk och får nog som gör att jag tar en hot stona massage, så skönt för stunden.

Börjar prioritera mitt liv som gör att jag avslutar ledsagar jobbet och får säga farväl vilket gör att jag får flashback från när jag studera för denna tjejen jag jobbade för tog det hårt. Men jag väljer även mina mål att utgå ifrån.

Fikar som mest just då och tar vara på julstämningen.

En månad som jag fokuserar på att lära mig mer om färg och sminkning,älskar det.

Gillar

Kommentarer