Stärka sig själv innan du kan älska någon annan

Tankar/åsikter, Pepp

Tog en promenad för mig själv häromdagen och reflekterat väldigt mycket över mina år som singel. Det har varit väldigt viktig tid för mig där jag verkligen lärt mig vara stolt för vem blivit och älskar mig själv, trivs i mitt egna sällskap. Ibland saknar jag le mot kärleken och känna pirret i magen, men det kommer. Jag vill ha kul påvägen innan det känns fullt ut rätt att öppna mig igen. Framför allt finns det enorma fördelar med att leva för sig själv och jag har börjat bli trygg i min ensamhet om inte det kommer upp något bra.

Glöm inte att:

* Du träffar enormt mycket mer människor som singel, både tjejer och killar. Ingen som kan tycka det ena och det andra.Skippa svartsjukan helt enkelt.

* Du lägger ditt fokus på dig själv vad du själv vill, anpassa efter dig själv. Ingen att tänka på vad den behöver vill eller värdesätta många gånger före en själv.

* Mer tid för nå dina mål eller intressen, det finns kvar oavsett men att lära sig bli trygg i sig själv igenom sina mål innan du älskar någon kan ge en stabil relation framöver.

* Lättare för mingel, mer avslappnat att bara mingla ute och ta en dans utan att det är fel. Gå hem med någon om den vill det.

* Stärka andra relationer som är nära en.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag älskar verkligen dina kloka tankar ska du veta! Det här underlättar så enormt att tänka, finns så mycket bra med att vara singel <3 TACK! <3
nouw.com/emmaengstrom