Söndags lista

Om mig, Livsstil

Dagens mående: Jag är väldigt trött och då blir jag ganska borta, men jag mår bra idag.

Dagens borde: Göra alla måsten i hemmet som att städa och även träna, men jag har knappt den orken förrän jag ska iväg för att göra en massa kul. Så jag tar tag i detta en piggare dag.

Dagens sminkning: Bas sminkning med contouring och highlighter med lite små röd samt glitter ögonskugga.

Dagens planer: Just nu ska jag vila ut av mig sedan blir det middag hos släkten och se Backstreet boys med Kusinen i Globen ikväll vilket blir jättekul.

Dagens materiella ting jag vill ha: Just nu är jag trött på mina skor alla jag har så vill ha nya snygga bekväma speciellt vid de finare tillfällen och även vill jag ha ett marmor bord som är lite finare att skriva mina texter på rad.

Dagens längtan: Just nu är det att kunna boka saker som jag har sett fram emot efter ha fått klarspråk för sommarens jobb som ser ut att bli flexibelt. Så jag kan ha en bra kombination men speciellt efter resan och festival, även få dansa live ikväll älskar det.

Dagens tips: Applicera ögonskugga speciellt med en varsin färg så allting inte blandar sig. Desamma med varje sminkborste bör vara för sig själv för att ge det bästa resultatet.

Bästa hjälpmedlet för söndags ångesten: Ta vara på denna dagen så mycket som möjligt och smidda grymma planer för en bra vecka så det blir något bra istället. 

Veckans kommande planer: Jag har lite bokade tider för allt möjligt annars blir det jobb helg. 

Gillar