Skapa ett budskap och kreativitet i sitt hem

Inspiration, Livsstil, Tips

Detta inlägget är skrivet ihop med ett företag.

Den första juni flyttade jag in i min lilla nya lägenhet och därefter växer bara mitt intresse för inredning att skapa min egna trygghet. Speciellt för möbler, bra planlösning men framför allt detaljer som går ihop med varandra som är den jag är som person. Det är de tanken jag har haft sedan jag tackade ja till den med mina färger och posters som numera är väldigt trendigt.

Däremot när jag klev in i lägenheten såg mina väggar som var jättefula vilket har gjort att det inte har varit aktuellt att inskaffa mig fler posters mer än den jag har sedan innan. Den är med två koppar kaffe latte på bordet och blad omkring som ger en höst känsla i rummet, men nu måndag den 7 september kommer min hantverkare äntligen tapetsera och måla bort allt det fula. Vilket innebär att jag då kan fokusera på finare väggar och inskaffa mig flera posters att byta ut och variera emellan åt. Då detaljer är lättare utbytte och variation än något annat.


Det går att köpa posters på decor of sweden som är favorit detalj som jag kommer beställa några efter allt är fixat med ramar som finns i några olika färger och blandat mått som själva tavlan.

Det är beroende på vad du vill ha, men också har de alternativt sticker som är klisterlappar samt fest tema detaljer. Plus att de har snabb leverans.


Angående mina personliga favoriter är de sex posters ovanför som den neutrala bilden på en kvinna, citat som förmedlar något budskap, gärna ha lite olika men framför allt står för girl Power, växter, och gärna motiv för resor i olika slag om att drömma sig bort igenom en bild då jag har det som ett brinnande intresse. Det finns betydligt flera kategorier än så för alla smakar och byta ut enkelt till något annat för få en ny känsla i sig.

Fler som älskar posters med olika motiv som jag?

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Det är sååå kul med inredning verkligen! Och som du säger går det att göra och variera så mycket genom smådetaljer <3 superkul ju! Kram!
nouw.com/hilma
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Inredning som är så himla kul alltså, speciellt när man kan pryda med snygga tavlor också! Det gör så mycket för ett rum 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom