Sista årsumén otober till december mörkare tider

Livsstil

Okotber

Hösten börjar komma på riktigt då jag myser sönder hemma och igenom fik. Tar vara på de fina höst bilderna.Jag hamnar dessutom där i en stressig fas som blir en ond cirkel så ta vara på det extra var det jag behövde.

Min morbror från Tyskland kom hem igen, vi var på sprit museumeet och åt gott, hade fullt hus med lite rum för en själv.

Massor med födelsedags firande. Det är så kul att relativt många är samma stjärntecken våg som en själv, men hade även halloween stämning också med lite godsaker och utklädnad.

November

Första gången som jag är borta bland sociala medier i 2-3 veckor då min kropp börjar säga ifrån på riktigt efter allt jag har kommit till insikt. Jag var mest själv i mitt egna rum, men tog tillfälle till akt att umgås med vänner också då vi peppade varandra och åt gott.

I slutet fick jag nog, planerade min kommande månad och var bara glad över black week med nya prylar samt upplevelser framöver. Bokade in lite saker.

December

En övernattning med Erika i sandhamn. Jag fastnar totalt för det fina stället med övernattning, spa och julbord. Bland det mysigaste jag har gjort på väldigt länge. Allting var väldigt gott och fint.

Säsongens första snö dag, njuter ute fullt ut och jobbar in i det sista innan jag gick på ledighet den 20/12 då jag blev allt lugnare efteråt. Så skönt att ha tagit en dag i taget efter det.

En massa jul stämning när jag byter julklappar, äter gott, lyssnar på jul musik och är fri året ut.

Avslutade året med kryssning 28-30 december med Linnéa och hennes vän Sofia där vi åt gott, festade och besökte Tallinn. Vi hade så glada timmar ihop att jag är ännu gladare att nyårsafton väntas in nu.

Gillar

Kommentarer