Sevärda filmer

Tips

När jag är sjuk som denna dagen eller tar det lugnt en hel del vill jag rekommendera en massa filmer som jag har sett.

* Tillsammans som ska utspela sig på 1975 då Elizabeth lämnar sin man efter lite våld i hem och hon flyttar till ett kollektiv där det är flera olika syn på saker,riktigt knäppa och sköna samtidigt som det är dramatiskt i backgrunden.

*The another woman är nog den mest komiska någonsin i historien ifrån mitt perspektiv. Det är överdrivna scener när det upptäckts att mannen har en fru,men när han åker på resor är det varje gång en ny så sorgligt men dör av garv.

* Musikalen walking on sunshine om systrarna som är i Grekland för ena systern är lilla systern ska gifta sig med någon som är igenkänt ansikte för stora systern. Den bjuder verkligen allting.

* Tvserierna portkod 1321 och 1525 om Agnes och Steph som är två förvirrade tonåringar som avskyr varandra till en start men blir som låsas systrar till varandra med frånvarande föräldrarna. Det är två serier som utspelar sig först från grundskolan och sedan gymnasietiden.

* Fifthy shades darker som redan kommit ut och jag tycker det är en intressant backgrund omkring huvudkaraktären Christian som blir mer tydlig. Dessutom tycker jag hela känns väldigt magisk känsla som inte går att sätta ord på.

* Förr eller senare expolderar jag om Hazel som lider ut av cancer som gör att hon inte har ett vanligt liv som många andra och det blir mitt i allt en dus kärlek på det. Sorglig och gripande att se.


  • Tips

Gillar

Kommentarer