Sätta upp sina egna gränser

Tankar/åsikter, Pepp

Någonting som jag har reflekterat över och verkligen insett är att göra sina val i livet. Just nu är samhället byggt på ett visst sätt. Samtidigt som många fler blir sjukskrivna. Jag tror det handlar om flera saker i grunden och en lista som kan göras lång.Både förhållande till sig själv tillsamhället, men också krav och förhållande från mig till omgivningen.

Efter ha insett dessa saker har jag verkligen ställt frågor till mig själv, är detta något som jag vill eller någon annan? det kan handla om utbildningen jag vill gå, gå på en middag eller börja hos en psykolog. Allting som har med ditt dagliga liv att göra. Jag har därefter rensat bort för att göra något för någon annans skull. Jag gör mer det jag behöver göra, ingen kommer varken tacka mig för jag kom i tid eller valde en vis utbildning utom när det gäller ditt jobb eller studier.

Därför det är så viktigt att det du gör nu påverkar både din framtid, men också ditt mående att säga ja till vis mån och sluta bry sig alldeles för mycket vad andra tycker.Det är ditt val och dina gränser.

Gillar

Kommentarer

erikarickardsson
erikarickardsson,

Så bra skrivet Linn! Tror på dig <3 <3

nouw.com/erikarickardsson
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Tack vännen🙏☀️💞

nouw.com/sarahlinnsliv