Sätt att hitta jobb på

Tips

Nu när våren börjar stiga sig fram för de flesta som avslutar eller tar sommarlov så gäller det att hitta ett jobb som både ger en tjockare plånbok och ännu mer erfarenhet. Jag själv ska ta examen i juni och har inge koll på mina framtids planer mer än fokus på sociala medier samt gröna lund som plan c,men ska nu lägga min kväll på ansökningar inom förändrings arbete.

Nu vill jag rekommendera mina personliga tips efter vad jag har lärt mig igenom flera års ansökningar.

* Gå igenom ditt cv och personliga brev - Titta efter om du har en neutral självporträttbild, skrivit en text som är ordentliga meningar och en röd tråd som sticker ut. Vara nöjd med ditt budskap du vill nå ut är det viktigaste.

* Skicka runt - Skicka lite jobb ansökningar utan att tänk för mycket innan för ibland svarar inte alla så när du väl får alternativ kan du vara mer noga med vad du vill ha.

* Ta reda på om intresset finns - Titta om det finns någon artikel som söker efter just ett ställe då det kan finnas en chans annars om det inte finns behov av personal är det lika bra att leta vidare.

* Skriv det du söker - Va tydligt i ditt personliga brev vad du söker om det är vikariat, deltid eller heltid eller vilken period.

* Va lite på- Om det är ett jobb som söker personal va på om att du verkligen är intresserad,ta din tid igenom att ringa för då minns de just dig. Sannolikheten är betydligt större.

* Börja lågt - Det kan vara smart att börja på ett jobb som är lite lättare och om det är samma bransch du vill vara inom ge dig själv tiden att utvecklas så börja med det sen kan du göra svårare uppgifter.

* Skriv ner alla ställen - skriv ner plats,nummer så det märkt att du har koll och är intresserad ifall de kontaktar dig.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

JosephineF
JosephineF,
bra tips 😃
nouw.com/josephinef
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh tack fina! 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
jessina
jessina,
Bra tips...
nouw.com/jessina