Saker fåtal vet om mig

Om mig

* Psykologi har jag blivit allt mer intresserad ut av under dessa tre år som jag har bearbetat med mig själv. Då hur vi människor blir påverkade mellan samspel och anknytning.

* Jag är drygt 90% högerhänt, jag använder sällan vänster kan inte ens skära med den sidan som gör att jag har mer krafter igenom vänster.

* Bara utomlands är jag galet spontant, tycker planering bara är jobbigt när jag ändå är på plats.

* Jag har ett tvångsbeteende som är att jag alltid kollar att ytterdörren är stängd. Annars har jag i mitt huvud mycket katastrof tänk under min sömn.

* Varit i Chile 1 månad, men jag kan knappt någon spanska trots att min dåvarande var där ifrån och vi var tillsammans i fem årstid. Vilket jag ångrar att jag inte var mer motiverad för lära mig enkla saker.

* Jag är galet envis när jag vill något. Om jag vill resa då ser jag till att det sker på något sätt och vis.

* De som har träffat mig i sociala situationer brukar bli bekväma just för jag är väldigt trygg person och bryr mig inte så mycket för när jag snackar. Pratar först och tänker sen om det inte är jobb miljö.

* Många gånger kan jag låta andra köra över mig, men när jag väl når min gräns släpper jag inte in människor inpå igen. Så jag kan uppfattas som känslokall och för snäll, men det är för jag har hållit i saker såpass långt tid att jag inte ser det positiva hos personen längre. Då går jag ifrån älskar personen till nästan hat iallafall avskyvärd. Då jag en gång i tiden försökt få ut vad jag känner som inte är besvarat.

Gillar