Planer för sommaren 2019

Om mig, Livsstil

Sommaren 2018

Just sommaren har varit igång ett bra tag,men det är först nu jag börjar få kläm på hur det kommer se ut framöver.Jag är super taggad med tanken på att jag har gått igenom två känslostormar senaste somrarna som varit separation, och ta examen så nu har jag mer landat för att kunna må bra på riktigt med bättre förutsättningar.

Mina planer för denna sommaren:

En massa jobb

Jag har ju fått blandat med jobb då jag har varit boendestödjare sedan oktober där jag har blivit uppringd på ett serviceboende ,men även fått ett sommarvikariat på ett annat ställe som innebär att jag har framförhållning. Detta är ett gruppboende medan de andra var mer högfungerande och ska även vara flexibelt som personlig assistent.

Min midsommar

Midsommarafton kommer vara ett event på Josefina som är mitt favorit ställe i Stockholm där de har event med goda drinkar och mat med mina tjejkompisar.

13 juli

Den dagen jag har varit taggad på länge som är bröllop för min kussin Jessica och hennes man David. Vi kommer fira en heldag med släkten. Mitt livs första bröllop som blir till minne.

15- 24 juli

Dessa dagar är jag i Bulgarien i Sunny beach som innebär en ordentlig semester med avslappning, fest och äventyr.

Kryssning

Dra iväg till antingen Riga eller Tallinn med tjejerna som innefattar en miniresa på kort tid.

Spa

Hur det än blir lär spa vara på kartan, behöver ta det lugn någon dag med tanken på att jag har en stor problematik med detta.

Dagsfester

Både Josefina och Mr french har varje lördag dagsfester event att ta vara på,hur fett?

Gröna lund konserter

Något jag redan har börjat med är att se live konserter på Grönan, lär bli mer nöje än så men jag ser fram emot att se Stor och Ava Max.

Uteserveringar

Lätt det bästa även om uteserveringar innebär fika eller en drink är det enkelt att ta och njuta av.

30- 31 augusti

Slutet lutar det sig emot Summerburst festival som skulle lätt bli det bästa avslutet på sommaren med sociala människor och musik live att njuta av maximalt.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad mycket fantastiskt! Hoppas verkligen att din sommar blir magiskt bra hjärtat! kram <3
nouw.com/matildaberlin
amandalarssons
amandalarssons,
Låter så härligt! 😍
nouw.com/amandalarssons