Överraskningsfest för min nära vän

I fredags fyllde en av mina närmaste vänner Erika 25 år. Vilket jag tillsammans med hennes vänner och familj planerade som en överraskningsfest.

Allt snacks som var framlagt

Födelsedagsbarnet Erika

Några ut av presenterna

Emma öppnar skumpan

En del ut av gänget

Linnéa, Erika och jag Linn

Under fredag kvällen kom jag till hennes pappa Bosse två timmar tidigare för att fixa presenten som blev försenad med två dygn, men gav ett fint kort och en liten flaska Prosecco. Fixade snacks, mojito drycken som var både med och utan alkohol. Två olika jordgubbstårtor för specialkost. Alla var lika taggade på detta.När Erika var påväg under tiden trodde hon att hon skulle bli bjuden på restaurangebesök, men fick ett par ögonbilden redan i bilen ut av sin pojkvän.

Det slutade med att vi gömde oss och grattade henne på plats när hon tog av sig ögonbindeln..Aldrig sett Erika såpass chockad. Hon reagerade knappt men det blev väldigt lyckat speciellt dessa tider. Vänner, familjen på plats där vi fixade hämtad mat från foodora. Åt en massa snacks, tårta, umgicks och dansade några av oss till midnatt. Hade det bara väldigt bra och Erika var så lycklig för ha dessa runt sig vilket är så fint att se.

Likes