Om min vecka som har gått

Livsstil

Sammanfattning av veckan: Ganska bra,inte så händelserik.

Veckans känsla Den har varit alla möjliga känslor på en kort tid.

Veckans tråkigaste: Jag har fått tillbaka min ångest som kommer och går, det känns som den begränsar mig i visa situationer så jag låtar mig själv få andas och vara kravlös vilket hjälper enormt.För jag känner mig ganska ensam, missförstod och att det inte sker något så jag blir stressad omkring min framtid.

Största ögonblick: Det var lätt beautyweek det gav mig en kickspark som motivation, har en massa produkter och inspiration efter detta som jag bara kan tjata om. Annars Eurovision för jag älskar sånt,jag lyssnar på låtarna några månader och efter så det blir alltid min veckas tidpunkt varje år som att se på detta dessa tre kvällar.

Veckans bästa köp: Det måste varit min nya ansiktsmask som tar bort porrer, den är så skön men jag har inte testat den såpass mycket för kunna ge recension på den än. Annars min kommande massage jag behöver få lite avslappning och få bort mina knuttar.

Veckans största begär: Det bör vara en söt drink eller våfflor med jordgubbar och grädde, saknar lite sommar feeling.

Veckans fundering: mhm.. det må vara hur jag ska göra med resor i sommar.Även hur jag kan bearbeta mina färdigheter med mina svårigheter, men samtidigt hur jag ska ta vara på att kunna tutta och köra. Vara positivt stark behövs nu och det är min veckans tankegång.

Veckans borde: Inte sovit mitt på dagen utan mer fokuserat på det jag bör göra dagligen med rutiner och bli bättre på att fota det har jag blivit sämre på.

Veckoångesten: Det är inget just nu försöker träna på att vara mer spontant och ta för vad det är.

Veckans lärdom: Stå på mig och inte låta någon bestämma över mig utan tänka på mitt bästa.

Kommande veckans planer:Lite jobb, se två konserter och gå till fysioterapeuten.

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Usch så jobbigt med ångest...vet hur det är..styrkekramar! 💕
nouw.com/jessina
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja så jobbigt men jag är bättre på hanteringen nu. kram❤
nouw.com/sarahlinnsliv