När jag känner mig instabil

Tankar/åsikter, Pepp

I mina tankar har jag varit intabil och det är nog inte speciellt konstigt. Jag har så mycket att jobba på med mig själv som känns som några års arbete. Där jag behöver ta in allt som jag har svårt att sortera sedan utgå ifrån det. För jag har bara tagit in så mycket så det är som att samla in mina år i en ask där alla känslor samlas men jag får det fast på mina axlar som inte kommer ut.

Sätta ord på saker är lätt för mig, men det är ingen längre som ser mitt känslomässiga för det gör så ont. För när jag väl vågade visa hur det var vände det sig till konsekvenser jag får stå för idag. Visa sig sårbar där jag sätter krav på att älska mig själv.

Vara stolt över mig själv medan jag känner mig totalt vilse. För jag är i det livet där det är nytt kapitel. Då jag behöver finna mina trygga punkt som jag knappt har ut av alla saker en människa behöver saknas detta. Då jag väljer att dela för nu vill jag tycka att livet är fett med att släppa detta och bara köra. För att det håller inte i sig längre.

Det behöver vara okej och finna sätt att kunna hitta balans mellan allting som hör ihop i sitt liv.

Gillar

Kommentarer