Något som förstör men håller på att byggas upp

Tankar/åsikter

Någon röst inom mig säger till mig kan jag detta,kommer jag klara att ta mig vidare? det är röstar som ekar inom mig som när jag var liten och blev själv vart jag än var utom i min grannes rum. Om jag duger som jag är? frågetecken som har funnits länge inom mig att jag går sönder.

Får enorm kärlek idag som säger mer att jag är vacker av en fantastisk omgivning men när jag blir själv kommer de elaka röster som tar till sig de onda. Vill bara säga till lilla jaget att ta min plats och lyssna mer på vem jag är när jag var uppväxt med brutal mobbning verbalt som tog det psykiskt att de är de som mår dåligt och vill finna ett offer. Det tog bara mig för att jag inte sa ifrån men att vara där själv utan någon bakom rygg som är närvarande på plats är inte det lättaste. Vilket inom mig gör så ont att tänka tillbaka på.

Därför jag jobbar konstant på bearbetning för jag vill kunna glömma det påfrestande idioterna som byggt upp mig vill jag kunna älska mig själv trots dessa röster som kommer och går om vem jag var då och hur jag såg ut. 

Gillar

Kommentarer