Mina varför till det jag gör

Tips, Om mig, Pepp

Alltid ha i backhuvudet sina varför till att göra visa saker när det blir motgångar och speciellt för att nå framgång. Jag vill dela med mig om mina orsaker till vilka anledningar i grunden till vad jag gör.

Mina varför till det jag gör i dagsläge:

Jobba som boendestödjare - Kunna lära mig olika funktions nedsättningar hur de utspelar sig,och annan psykisk ohälsa. Även hur jag ska bemöta både pedagogiskt och via möten som behandlings pedagogen jag är utbildad till.

Mina personliga utveckling - Fina min trygghet, och vad jag gör när jag får det tufft eftersom tilliten är ett problem att jag håller mycket för mig själv behöver jag byta strategier för sin egna skull.

Träningen - Jag vill främst må bättre med mindre ryggsmärta, starkare muskler, bli piggare och bättre sömn.

Sociala medier - Min historia bakom är omkring mobbning där jag vill kunna inspirera andra att visa känslor oavsett om det är sorg eller glädje som jag själv har varit med om. Även få utvecklas inom skönhet/mode som är intressen så vill jag vara en förebild för andra vem jag är som person men även det ytliga. Plus kunna gå ner i tid för göra detta igenom marknadsföring och få lite mer frihet. 

Gillar