Mina rutiner för huden


Varje morgon och kväll vid sömn rutinerna tar jag en omgång av mina hud rutiner när jag vaknar samt lägger mig. Det är verkligen viktigt när huden är blandad. Antingen blir jag finnig eller torr nu vid kylan då jag har märkt att detta hjälper mig verkligen på båda sätten som det gäller att hitta för just din hudtyp.

Såhär:

1. Börjar alltid med rengöringsskummet för att få bort allt smuts framför allt smink, den är verkligen bra på så sätt plus alla typer ut av hudtyp.

2. Alltid ta bomullsvadds till ansiktsvattnet för just jämna ut huden som är finnig.

3. Det som hjälpt mig mest är min torra hy tack vare återfuktnings krämen som är både snäll emot huden men dryg. Det behövs inte speciellt mycket efter ha avslutat alla produkter med denna.


För att få lite bättre effekt tar jag även produkter 2-3 gånger i veckan för just fokusera på porerna och torrheten ihop med mina vardagliga hud rutiner.

Hur:

1. Efter rutinerna innan återfuktningen tar jag mud mask för just få bort porerna vilket den gör verkligen men den kan vara stark ifall du inte tar rengöring först på grund av hur den jobbar.

2. Efteråt återfuktnings scrub som även är för porerna och doftar lite fruktigt så den känns fräsch men att den gör jobbet efter några minuter ta av den.

​Hur jag ser ut helt osminkad

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Åh så roligt att läsa! 😃
nouw.com/amandalarssons
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Vad kul,det glädjer mig! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv
adelinaadelina
adelinaadelina,
Sånt här är så roligt att läsa om! 😍
nouw.com/adelinaadelina
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
ttilles
ttilles,
Bra tips!
nouw.com/ttilles
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh tack så mycket!
nouw.com/sarahlinnsliv
Matilda Berlin,
Men åh! Verkligen så kul inlägg att läsa!! tack vännen <3
matildaberlin.se