Mina nya mål

Om mig, Livsstil, Pepp

När det kommer till vad jag gör idag så är det några kategorier som jag siktar emot som är kortsiktiga mål som blir så småningom långsiktiga för att hela tiden börja någonstans. plus tidsmässigt.Just Instagram delen som sociala medier har jag tagit bort på grund av fåtal konton som är intresserade, men jag kommer dela med mig om övriga. 

Mina specifika mål

Träning: Styrketräna två dagar i veckan, ha yoga måndagar och hemmaövningar för rygg tre gånger i veckan. Tanken är att jag får mindre ont med skillnad delvis och piggnar till,får ett lugn i detta.

Bloggen: Ha två samarbeten i månaden, har nu två på gång så det ser ljust ut och ha tre uppdaterade inlägg dagligen och tycka detta är kul. Det har varit en kamp för mig i kombination med intensiva jobbet.

Jobbet: Finna bättre sätt att återhämta mig, ha mer bollar i luften och köra inte tänka för mycket så jag blir mer trygg i min yrkesroll och inte ta åt mig för mycket.

Personlig utveckling: Stödmöte varje fria tisdag, gå på samtal,sjung en låt och skriv ner text dagligen för att skapa bra strategier för mig själv för att se hur skillnaden blir samt få en förståelse mer för mig själv om visa frågetecken.Jag vill kunna stärka mig själv på så sätt.

Två månader på mig att genomföra detta på.

Gillar