Mina favoriter ur märket ritual

Mode/skönhet, Tips, Recension

Ingen reklam bara rekommendation för rituals produkter är verkligen mitt favorit märke som jag vill dela med mig om mina stora favoriter jag har.

Rengöringen ut av skum konsistens är den enda produkter jag har just nu som inte doftar något,men är bra väckning för huden att få bort orenheter, smink och en len känsla efteråt vilket jag tycker är toppen.

Sweet oranges body cream som jag fick en gång i tiden som present i ett kit. Den är tjock kräm som sätter sig på huden och jag älskar den fräscha doften. Det är den enda produkten jag har gått och doftat på varje gång jag har haft möjlighet. För den är inte kladdig som många andra är.

Energy bubbel som bubblar perfekt i badkaret som jag har använt många gånger sedan dess och doftar ganska enkel ros, men fräsch. Den är bra energi för badet.

Den senaste nya för mig och i butiken är balsam för att skydda håret. Jag har senaste tiden känt av att jag kan sola utan att håret kommer utsättas plus att efteråt blir mitt hår extremt lent på nytt och doftar riktigt gott arganolja, extra fräscht för håret.

Gillar

Kommentarer