Mina drömyrken

Om mig

Ha en dröm är något som för mig är att leva upp till som högst i mållinjen av det som jag vill mest ut av allt vilket jag vill dela med mig ut av. Blir även lite sugen på detta ämne som talas mycket om så varför inte dela med sig?

- Vara en stor bloggare vore fantastiskt med att dela med sig om mitt liv. Skriva av sig som en öppen dagbok samtidigt som jag får feedback ifrån läsare och göra fina bilder och rensa luften bland tankarna. Älskar den kreativa sidan ut av mig bland tankar och smink/mode som jag brinner för.

- Öppna eget för nyankomna eller ungdomar med trauma. Vill hjälpa i ung åldern där det oftast startas och känna att jag hjälper andra där det är ett område som jag är bekant inom själv fast i tidigare ålder. Känna att kunna göra skillnad är viktig känsla för mig,har alltid varit intresserad ut av människor,något som jag studerar 1 år till.

- Min största dröm som jag mest lagt åt sidan är att jobba med musik på heltid. Göra egna låtar med mitt material av text och få fram rösten på bästa sätt med scenframträdande världen runt. Det är något som jag inte har ändrat på sedan jag var 4 år gammal.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer