Mina dröm resmål

Om mig, Resa

Maldiverna - En paradis ö där som ska tydligen vara extremt liten,men ser ni hur vackert? kan tänka mig stanna där en hel vecka för att slappna av och leva i nuet maximalt,gärna med min framtida partner för den fantastiska miljön.

Tre städer i Spanien - Främst Ibiza för uppleva deras partyliv med dj's som spelar live och även Barcelona som ska vara en stad som både bjuder på stads och solresa semester. Sen Marbella som ska vara så vacker med frihet och stort utbud. Jag personligen älskar Mallorca så detta kan nog inte bli sämre.

Brasilien - Ett land av de fåtal som lockar mig i Sydamerika med tanken på deras ekonomi kan jag som svensk leva i lyx bland de fina stränderna och uppleva betydligt mer i naturen, se mer djur och uppleva deras festival som är inom salsa världen.

Thailand - Min tanke är att resa iväg en vinter för att backpacka spontant hamna på de olika länderna för att besöka Tempel som känns både fint,men häftigt och deras fantastiska öar. Jag vill uppleva vattenlivet där,kultur och deras mat.

Usa - Landet som ska ha flertal städer som är såpass annorlunda varandra att jag vill se så mycket olikheter, få se deras system,lära mig surfa och gärna vara där när min nära vän studerar för få se studentlivet.

Har ni också några dröm resmål,vart såna all?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Maldiverna är MAGISKT! Drömmer verkligen om att komma tillbaka dit!! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Kan tänka mig det,har du redan varit där? lylos dig! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Amanda Persson,
jag vill verkligen till dubai, det är mit drömresemål. Spana gärna in min "jordenrunt" kategori, ska göra en resa i höst/ vinter som innehåller fler av de länderna 😊
aperssons.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
ja det låter som en häftig upplevelse! 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
charlottesandberg
charlottesandberg,
Marbella är faktiskt superfint! 😃😃⭐
nouw.com/charlottesandberg
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Kan tänka mig det 😃
nouw.com/sarahlinnsliv