Min topplista på caféer och restauranger

Livsstil, Tips

När jag inte är hemma utan gärna är iväg och har egen tid så äter jag eller dricker gärna något. Jag har testat mig fram de senaste åren på olika ställen. Min favorit syssla när det är kalla tider och tänker att jag gör en sammanfattning ut av mina personliga rekommendationer och tips.

Cafeér:

Populära caféet Mr cake som finns på ett ställe i Stockholm som är speciellt för sitt breda utbud, men också väldigt unika val ut av mat, bakverk och tårtorna som har sin unika design som syns direkt vart de är ifrån. Plus att de är lite större visa saker som gör en mättnad och det är så galet gott, men lite bättre och dyrare.

Choco mania som finns både i Mallof scandinavia, men också i Heron City som har sina blommor uppe i taket och väldigt bra rykten för goda våfflor. Personligen älskar jag kombinationen ut av våfflor med grädde, glass, nutella, choklad och jordgubb som finns med veganskt och glutenfritt alternativ också.

Japanska caféet Koya i Odenplan som har sina tårtor som smakar väldigt speciellt i japanskt tema och mysigt ställe att sitta på ett litet hörn.

Restauranger:

Indiska restaurangen Indian Lord på Hantverkargatan som är mysigt med tända ljus, och rätter som ryker vilket känns lyx för mig och det är så goda såser med bröd som en extra sak.

Testat några tapas ställen, men just Yuk vid Odenplan station blev jag förälskad i för deras mexikanska med smaker och krydda, det lilla extra som känns väldigt speciellt och att det finns alternativ mellan fisk, kyckling och kött.

Feca på söder är en av alla favoriter när det kommer till att välja pastarätter. Det är ett typiskt söder feeling hörna med maträtter för även gäster med special kost och personalen är hur trevliga som helst.

Gillar