Min topp lista för sushi i Stockholm

Tips, Livsstil

Under min gårdag var jag halva dagen inne i stan med bästisen Nicole. Vi gick runt en hel del. Det blev en varsin muffins med glass samt sushi käk samt ett par byxor hemma som jag redan har desamma modell sedan innan.

Nu har jag hamnat i stadiet där jag vill testa de bästa sushi ställena eftersom jag blir allt mer kräsen som jag vill dela med mig för det har ni inte missat att det är min favorit rätt va?

Min topp fem lista:

* Kvadrat66 som finns på några ställen som är mest för take away. De har enormt goda bitar som oftast är de vanliga men även tillagt fisk som är grillad och krabbröra. De vet hur man gör.

* Sushiyama som finns lite överallt har sina bitar att kunna välja en för 10st som är duktiga med chili som ger det lilla extra.

* Hattori sushi devil är dyrare men finare ställe i klass. Det är mer mysigt där det behövs bokning och serveras en av varje bit med kaliforniarullar samt majonnäs vilket gör allt.

* Tezukuri vid Hammarby sjöstad har även annan mat och vid somrarna är det extra mysigt med uteservering plus väldigt trevlig service i en trevlig lokal. De har deras köks speciell.

* Itamae smakade jag senaste tiden som har ganska mycket alternativ med fin upplägg för relativt billigt pris. Runt 120kr/10 bitar.


Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Sushi ser så sjukt gott ut, men har inte fastnat för smaken riktigt! Men kanske kan lära mig :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
jo det var det också,men det är en smak sak om det är gott <3
nouw.com/sarahlinnsliv