Min sommar 2018

Livsstil

Juni

Tog vara på mina sista två veckor på internatet med min klass där vi solade ute, hade tacokväll och bara hade våra samtal. Sedan gick jag ut den 8:e i behandling/sociala pedagogik, det var blandade känslor och det är en viktig tid för mig att se tillbaka på. Firade med släkt och vänner hemma bland godsaker samt utgång till Estelle.

Åkte två dagar efter examen till Turkiet i Alanya med Nicole där vi både solade,badade,gick på spa,drack och åt gott men även var på äventyr som var riktigt härligt bland annat marknader,vattenfall, safari och få se staden så kul.

Födelsedags firande för min vän Erika som fyllde 22 då vi drack och åt gott,men även avslutade med bowling och även min mamma som fick brunch serverat ut av sina barn.

Resten ut av tiden sökte jag ett deltid/heltids jobb,men fick iallafall vara ledsagare och några fåtal pass på Gröna Lund. Ut över detta blev det en massa sol och god mat,bara njöt av friheten.

Juli


Hade min festmånad då jag föredrog både nattklubb, uteserveringar,och balkonghäng som det blev riktigt sommarkvällar med vänner. Upptäckte att mojito är det godaste att göra själv.

Fick träffa Jasmine som var på besök i Stockholm med sin son Elias, de är annars ifrån Örebro så en heldag ute i solen.

Ovanlig varm sommar så det blev en massa häng vid pool och i trädgården,men annars glass ätande och tunna kläder så härlig men nästan att kroppen inte klarade av mer på grund av värmeslag.

Vovven Torsten har kommit till husen,riktigt söting som jag har fått ögongodis för. Han köpte min lilla syster.

En halv helg i Norrtälje hos min kusin där jag åt tre rätters middag med chips och dipp framför barn film plus att vi kryssade för Ekerö Linjen,mysig tid med dem.

Augusti

Började jobba som personlig assistent och har gjort det på deltid i kombination som ledsagare som har varit givande på flera plan,men har avbrutit av olika skäll som handlar mycket om vad som funkar för mig och inte.

Gick prideparaden med Elin och hennes vänner,vi har aldrig umgåtts såpass mycket som denna tiden och det var sjukt hur mycket folk som både gick tåget och kollade på. Rockade verkligen loss på gatan för ge kärlek till alla.

Besökte Alice i Uppsala C där jag även åkte min första gång kommunalt och som jag verkligen var där en heldag där vi fikade,små shoppade och pratades vid hemma igenom pizza och te. Riktig kvalitéts tid.

Haft ren stress mina senaste två veckor så pausade allt med en lillördag på Viking line tillsammans med Tuwa där vi även åt gott och hade riktigt tjejsnack.

En av de sista roliga grejerna är att jag har varit gäst på Grönan och åkte igenom hela vuxen delen.

Gillar

Kommentarer

Dixi Wonderland,
Vilken härlig sommar 😃
dixiwonderland.com/
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Det var den också! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv